Da nu cred ca mai puteti intra pe server daca dati force update !
Citeste cu atentie :
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !
Ce ne pasa de server Intrati pe single sa vedeti ce biomes noi sunt mlastini in toata regula si multe altele ... Eu sincer sunt uimit deoarece nu am incercat 1.9 Pre-Release (nici o versiune) si nici nu m-am uitat la poze doar am citit niste updateuri ...
ATENTIE: La unii poate aparea probleme si nu puteti deschide jocul ! Nu va speriati . Re-instalati java si cred ca totul va fi ok.
men waaaa da pe server e mai misto ca ai cu cine coopera si in plus nu au aparut moduri pt aceasta v asa ca mai ganditiva eu zic sa jucam multyplayer zic mai bine pt toti.Multumesc
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥ Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici! Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
Citeste cu atentie :
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !
Mainainte m-am jucat si e super, sunt nuferi sau Lily Pad cred si apa in mlastini e neagra si sunt mlastini in toata regula, dar n inteleg ce poti face cu entachment table.
Este super 1.0.0. Pt enchantment table trebuie sa ai lvl peste 5 ca sa iasa ceva, bagi un item inauntru, armura, sabie sau unealta si iti atribuie ablitiati speciale. Daca vrei sa faci lvl foarte repede omoara dragonul din the end si o sa faci lvl 130