Page 1 of 1

Vand conturi premium minecraft/o licenta cs 1.6 si gift csgo

Posted: 11 Mar 2015, 10:22
by Mafios_H
Vand: Conturi premium minecraft ,o singura licenta cs 1.6,si 1 gift CSGO
Descriere: Conturile premium de minecraft sunt migrated(pentru cei care nu stiu,nu poate fii schimbata parola sau email decat daca stii raspunsul la intrebarea secreta,pe care nici eu nu-l stiu,de aceea nu puteti lua teapa.
Poze(obligatoriu): Nu am cum sa arat poze .. Vorbim privat
Y!M:**************
Pret: Conturile minecraft le dau la 1 euro bucata(nu vreau sa vina desteptii,sa spuna ca gasesti pe net,ca nu mai gasesti,deoarece mojang a sters si a dezactivat majoritatea conturilor care au fost migrated!)
Aceste conturi de minecraft nu sunt banate pe absolut niciun server premium(puteti juca linistit pe mineplex,hive,mcsg,orice server doriti)

Daca credeti ca dau teapa,nu va fii asa,deoarece o sa dau primul userilor cu reputatie aici! P.S Accept PayPal / Credit vodafone! Doar 1 euro contul !

EDIT: In timp,daca un cont pe care l-ati cumparat va fii dezactivat / banat,sau nu va merge,va voi da unul BONUS gratis,dar trebuie sa ma contactati la adresa de Y!M!

Re: Vand conturi premium minecraft/o licenta cs 1.6 si gift

Posted: 11 Mar 2015, 19:27
by Andu13
Sunt eu interesat,vreau sa pui niste poze cu conturile de Minecraft si sa-mi lasi un pm cu id-ul tau de skype.

Re: Vand conturi premium minecraft/o licenta cs 1.6 si gift

Posted: 11 Mar 2015, 22:06
by Mafios_H
Andu13 wrote:Sunt eu interesat,vreau sa pui niste poze cu conturile de Minecraft si sa-mi lasi un pm cu id-ul tau de skype.
Ti-am dat PM!
Oferta inca valabila