Page 1 of 1

MINECRAFT va disparea ?

Posted: 27 Dec 2014, 03:36
by Mr.bogdan
Microsoft scria pe site-ul lor ca vor lua Minecraftul cu totul si vor sa faca o retea de socializare cu multe aplicatii..Un fel de Facebook.Acum nu stiu exact daca vor face acest lucru , doar ca multe gurii ziceau ca se va intampla..Voi ce parere aveti ? :-"

P.S: Nu o luati in misto..

Re: MINECRAFT va disparea ?

Posted: 27 Dec 2014, 10:54
by Andu13
Frate avem deja Facebook,Twitter,Messenger,etc...la ce ne mai trebuie o alta retea de socializare?
Eu cred ca Minecraftul va ramane asa cum este acum...sau cel putin nu vad rostul unei altei retele de socializare.

Re: MINECRAFT va disparea ?

Posted: 06 Jan 2015, 12:24
by Meriti_Un_Os
Desi e ceva timp de cand e deschis topicul vreau sa zic si eu ceva
De ce ar face Minecraft o retea de socializare pana la urma? Minecraft e un joc, Facebook(sa zicem) e alta chestie.

Re: MINECRAFT va disparea ?

Posted: 09 Jan 2015, 23:17
by xConstructB
Este un lucru absurd ca Minecraft o sa dispara, deoarece inca este un joc pe care multe persoane il cumpara si acest numar de persoane creste de la versiune la alta. Microsoft a cumparat Minecraft fiindca a vazut ca are succes, nu cred ca vrea sa il schimbe prea curand..

Re: MINECRAFT va disparea ?

Posted: 09 Jan 2015, 23:21
by StopMe
Un cont de minecraft = 20 euro, cumparatori sunt cu zeci de miile pe saptaman/luna, zeci de mii de euro, sute de mii de euro pe an, numai din conturi ! Nu ar avea de ce sa faca chestia asta.

Re: MINECRAFT va disparea ?

Posted: 19 Feb 2015, 03:17
by draand28
Minecraftul a fost cumparat de ceva timp de catre MicroSoft cu vreo 2,5 miliarde de dolari. In caz ca nu ai observat, nu s-a schimbat aproape nimic, in afara de faptul ca acuma numai ai nevoie de java. De acum se foloseste directx. (cel putin la conturile premium). In al 2-lea rand ar fi total imposibil a faca minecraftul o retea de socializare... MineFace?=]] oricum deja exista minebook. Nu are logica... sa ia un joc si sa-l faca reteaua de socializare.. + stai linistit ca nu va afecta doar jucatorii (nu in mod special) ci detinatorii de servere populate cu zeci de mii de jucatori... Ala nu e un hobby, aia e o slujba.