Page 1 of 1

Noi jocuri in comunitate.

Posted: 03 Sep 2014, 10:56
by AdrianRed
Sugestie:Propun sa se adauge noi jocuri in comunitate, cum nu prea mai avem jucatori pe serverele de MC ar fi frumos sa introducem alte jocuri, cum ar fi: Counter Strike(multi se joaca), Unturned.. etc.
De ce crezi ca trebuie aplicata:Comunitatea ar fi mai populata asa.
Alte informatii:Stiu ca e o mare schimbare dar trebuie sa ne adaptam pentru a "supravietui". :)

Re: Noi jocuri in comunitate.

Posted: 03 Sep 2014, 11:39
by Andu13
Ce dramatic ai fost =)).Si nu,nu sunt de acord,suntem comunitate de Minecraft si atat.
Stii care e faza Adi?Eu merg pe principiul putin dar bun,putem sa avem 2 servere sa zicem a cate 25 de sloturi fiecare,daca sunt in regula si mishto,automat vine lumea si se transmite din vorba in vorba si asa este comunitatea mai populata...acelasi lucru este valabil si pentru forum.Dar daca pe unii nu prea ii mai intereseaza asta este.

Re: Noi jocuri in comunitate.

Posted: 03 Sep 2014, 13:12
by Cybernetyk.
Problema e ca aceasta comunitate are si putin si rau.Servere-le sunt toate la pamant.Da,inainte cand era doar fun-ul si cu unul-doua servere si primul din cele enumerate era full aproape 24/24.Inaintea se putea spune acest lucru,acum nu.Comunitate a decazut si din punctul de vedere al servere-lor si al forum-ului.
De ce?Oamenii pur si simplu doresc o viata a lor,nu sa stea inchisi in casa in fata unui pc.
Nu pot spune nici pro si nici contra din simplul motiv ca eu nu mai consider membru al acestui forum.Dar chiar daca s-ar implementa chestia asta,crede-ma ca tot asa de jos va fi si cu acele servere.