Doom confirmat pentru PlayStation 4, Xbox One și PC

Orice discutie care nu se incadreaza in celalalte categorii pot fi gasite aici.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

full skill
full skill
User avatar
Status: Offline
Posts: 1087
Registered for: 11 years 2 months
11
Cont Premium: xConstructboy99
Location: Bucuresti
Contact:

Doom confirmat pentru PlayStation 4, Xbox One și PC Post by xConstructB »

Image


Noul Doom va fi un reboot și va fi lansat pe PlayStation 4, Xbox One și PC, a confirmat Bethesda Softworks la QuakeCon. Va folosi engine-ul idTech 6 și va rula la rezoluția 1080p la 60 frame-uri pe secundă.

“Jocul se numește Doom, în nici un caz Doom 4,”

La QuakeCon s-a declarat că jocul este axat pe campania single-player și pe lupte și s-a vorbit despre inamici, care sunt “demoni mecanici și luptători corupți ai iadului” și arme. Jucătorii vor avea acces la arme normale și arme uriașe, vor fi posibile lupta de aproape și săriturile duble, iar personajul principal va putea să-și amețească inamicii și apoi să-i elimine cu un mare picior în față.
Ce a rămas fidel jocurilor clasice este că noul Doom va fi rapid și axat pe acțiune. De asemenea căutarea cheilor galbene pentru a deschide uși e prezentă și aici.
Demo-ul prezentat la QuakeCon a început într-o zonă închisă cu pereți de fier luminați de flăcări, iar personajul principal avea un shotgun de proporții hilare și la un moment dat a smuls brațul unui cadavru pentru a deschide o ușă cu ajutorul unui scaner de amprente.
Viața nu se mai regenerează, dar inamicii vor lăsa în urma lor poțiuni după ce vor trece în neființă. Un lucru interesant sunt nenumătatele feluri de a muri, în demo personajul având un sfârșit violent cu brațe smulse de un demon și apoi bătut cu ele până la moarte.
Demo-ul a continuat cu un al doilea nivel în care personajul principal se află în niște catacombe ale planetei Marte, ce arăta foarte asemănător cu Doom 3, iar arma de aici este o drujbă cu care sunt porționați nefericiții inamici. Lansatorul de rachete despică inamicii în două, iar la încheierea demonstrației, personajul principal ajunge față în față cu demonul mecanic prezentat în teaser-ul de la E3. { http://computergames.ro/video/doom-4-e3 ... ser-video/ }


Sursa: http://www.computergames.ro

Return to “Discutii generale”