Page 1 of 1

cont premium cum il cumpar cu paypal

Posted: 15 Jul 2014, 13:50
by sHakeStar
buna tuturor,as dori sa intreb cum imi cumpar un cont premium in paypal.Imi puteti da tutoriale sau sa imi spunetia asa in scris,as fi foarte dator!

Re: cont premium cum il cumpar cu paypal

Posted: 15 Jul 2014, 14:23
by StopMe
În primul rând trebuie să ai cont la ei pe site, minecraft.net, e ușor să faci unul: https://minecraft.net/store/minecraft , dacă ai deja unul loghează-te. În al doilea rând codul de la cârd (acela din 16 cifre). Data expirării și CVC sau CVV, cele 3 cifre de pe spatele cardului. Ai opțiunea să plătești cu contul de paypal și direct cu cardul, cum dorești tu, dacă vrei cu contul de paypal trebuie să îți faci unul: https://www.paypal.com/ro/webapps/mpp/home . Dacă vrei direct, alegi metodă de plată la mojang acolo îți va deschide o pagină de la paypal și acolo ai pay direct with cârd (sau ceva în genul asta), o să bagi codul cardului, cvc-ul și data expirării. Asta e tot, îți dai seamă și singur, nu e greu, te prinzi repede.

Re: cont premium cum il cumpar cu paypal

Posted: 15 Jul 2014, 22:26
by sHakeStar
Poti sa imi dai si mie un tutorial,sau sa imi spui mai pe romaneste :P Ma refer sa imi spui unde sa dau asa...De exemplu : 1.te duci pe minecraft.net 2..... va-ti prins voi..deci cam asta vreau,iar daca nu puteti sa imi spuneti asa,dati-mi un tutorial..ORICE DAR NUMAI SA FIE EXPLICIT SI MAI PE ROMANESTE :P

Re: cont premium cum il cumpar cu paypal

Posted: 15 Jul 2014, 22:29
by Scorpio
Voi face eu un tutorial, în seara asta sper să termin.