[PC]Outlast

Aici puteti gasii recenzii facute de catre echipa dar si de catre alti utilizatori.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

full skill
full skill
Status: Offline
Posts: 545
Registered for: 10 years 7 months
10
Status: Dacă citeşti asta, TU şi PRIETENII tăi vă ve-ți alege cu Trollotoză
Cont Premium: Cornflak_
Location: Bucuresti
Contact:

[PC]Outlast Post by VladCelTroll »

Image


Recenzie:
Probabil cel mai horror joc al anului...
Outlast este un joc Horror FPS lansat anul trecut in septembrie de catre compania Red Barrels.
Totul incepe timpuriu.
1945. Al Doilea Razboi Mondial se terminase. Masinaria nazista de razboi a fost distrusa. Hitler si-a condus tara in agonie. Aliatii sunt uluiti de ceea ce gasesc in fabricile germane. Fiind ingrijorati de ascensiunea lui Stalin, americanii fura cat de mult pot. Printre acestia se numara si savantii importanti. Sunt in numar destul de mare. Pentru a evita un alt razboi, Germania este neutralizata si despartita in 2 mari zone.
2009. Inainte, azilul a fost licitat si ajuns pe mainile unei companii, pe nume MURKOFF. Azilul de nebuni, pe numele sau, Marele Azil din Muntii Colorado. Nu peste mult timp, azilul devine din ce in ce mai aglomerat. Detinatorul sau devine coplesit. Curand, ilegal, acesta da ordin ca detinutii internati sa fie folositi pentru experimente medicale.
17 Septembrie 2013. Miles Upshur, un tanar jurnalist, de numai 20 de ani, este trimis la azil pentru a investiga ce se intampla inauntru. Acesta reuseste sa se strecoare printr-o gaura in gard si, intr-un final, in azil. La prima vedere acesta este uluit. Gol. Peste tot sange. Capete. Membre dezmembrate. Detinuti sfasiati. De frica, acesta devine pentru un timp reticent si nu vrea sa continue, dar isi aminteste ca trebuie sa-si duca misiunea la capat. Acesta da de o librarie. Mergand prin ea, pe neasteptate, da de un agent S.W.A.T. Acesta era infipt intr-un stalp de metal. El il sfatuieste sa nu continue, atentionandu-l cu privire la detinutii azilului, cunoscuti sub denumirea de "The Variants". Din urma, acesta moare. Miles isi continua misiunea. Cu cat intra mai mult in azil, acesta descopera ororile produse. Surpriza! dupa colt, pe un hol, se auzeau pasi infipti si greoi. Acesta trage un ochi. Era un om mare, mare, musculos, plin de sange, chel si cu ochii albi. Acesta il va alerga pentru o perioada buna de timp. El este Chris Walker. Chris Walker este un fost politist, acuzat de catre Justitie ca era nebun. Din cauza experimentelor, acesta a ajuns sa fie de 20 de ori mai puternic decat un om normal.

Afundandu-se tot mai mult in azil, tanarul Miles descopera multe alte personaje. Prima lui intalnire cu un detinut. Doctorul "Forfecuta". Probabil acesta va fi cel mai infricosator. El este un fost detinut, care a omorat un doctor si i-a furat uneltele. Cu timpul, obsesia sa fata de operatii devine din ce in ce mai mare. Cand acesta il intalneste pe Miles, ii da o lovitura puternica si il leaga intr-un carucior pana la "cabinetul" sau. Pe o mescioara erau unelte. Acesta din urma ii taie 2 degete. Il lasa pana vede ce fac "pacientii" sai. Miles scapa din carucior. Cu putin efort da de doctor. Acesta il alearga, dar este omorat de catre jurnalist, cand intra in lift.
Ajuns la subsol, el da de doctorul Wernicke. Doctorul Wernicke este un fost savant nazist. Acesta se ocupa cu medicina si era in stransa legatura cu Theodor Morell. Impreuna cu Alan Turing, il creeaza pe Wallrider. Wallrider este o fantoma "nanobotica". Aceasta este creeata din trilioane de nanoboti strans legati intre ei. Ea depinde de "casa" (stapanul) ei. Primul ei stapan a fost Billy "Hope". Billy Hope este tinut intr-o cupola cu lichid si conectat la aparate. Odata ce el moare. Aparent, Wallrider era un detinut violent. Adesea isi omora "colegii" brutal, trantindu-i la pamant si de ziduri.
Ajuns la subsol, Miles are o surpriza. Deschizand o usa, da de Chris, care il astepta cu nerabdare. Acestail tranteste la pamant. Dintr-o data, e izbit de perete. A doua oara. A treia. A patra oara este sugrumat si sfartecat in ventilatie. Era Wallrider. Desi amandoi ii erau dusmani, Miles era abia cunoscut de el. Miles scapa ca prin urechile acului. Pe drum este atacat de Wallrider. Ajuns la Billy, acesta ii taie aprovizionarea. In cateva secunde, Billy se transforma intr-o "sfecla" inchisa. Pe neasteptate, Wallrider il gaseste pe jurnalist. El decide sa joace putin oina cu Miles (Miles fiind mingea). Din urma, tanarul se alege cu picioarele facute praf. Upshur a indurat multe. A vazut cele mai terifiante scene vreodata.
Ajuns in capatul unui hol, usa se deschise. Dupa usa era Dr. Wernicke acompaniat de un grup de soldati S.W.A.T. Miles este impuscat si omorat.
La inceput, jocul a primit un feedback uluitor. Toti review-erii spuneau ca este un joc cu o grafica superba. Jocul a primit multe premii la GamesCom 2013. Totusi, minimul de varsta este 20 de ani din cauza violentei extreme si scenelor ingrozitoare.
Gameplay-ul este destul de infricosator. Nu este vorba despre cativa detinuti manipulati.
Jocul a fost creat si dezvoltat de oameni din echipele care au creat multe alte jocuri marete.
Se bazeaza mai ales pe fuga si supravietuire. Intrucat azilul nu este un loc sigur, va trebui sa ai grija pe unde mergi. Poti face ce vrei. Poti gasi documente secrete. Probabil cea mai intensa scena este atunci cand parintele Martin este ars pe rug. Dispune de o grafica uluitoare. Nu poti spune ca nu arata bine.
Wow... cred ca pana ca si cei care au facut jocul s-au speriat de-a dreptul. Isi merita titlul. Cine vrea, poate sa-l cumpere de pe Steam. Cine nu, nu e obligat. Oricum, un gameplay cat mai "frumos"
Necesita un computer puternic. Grafica arata superb. Gameplay-ul este demn de un joc horror. Majoritatea vor spune ca este un joc urat. Altii vor spune ca este o opera de arta. Depinde de opinia fiecaruia. Jocul este disponibil pe Windows si PS4. Merita incercat.
Probabil cea mai intensa scena este arderea pe rug a Parintelui Martin. Personajele sunt multe si diverse. Exista o puzderie de locuri de explorat. Daca folosesti Oculus Rift probabil vei fi speriat precum o veverita de-un urs. Nu se poate compara. Exista multe alte jocuri de felul acestuia, dar aspectul nu e acelasi. Odata ce mergem mai departe in viitor, industria gaming-ului va cunoaste o perioada "de aur". Outlast este un joc dedicat publicului matur. Desi poate fi downloadat de oricine fara limite, cel ce este mai mic se va convinge. Lumea se dezvolta. Lumea imbatraneste. La fel si jocurile. E posibil ca in viitorul apropiat sa intalnim jocuri si mai realistice. Nu se stie. Per total, Outlast este jocul suprem. Red Barrels au facut o treaba minunata. Cu timpul, e posibil ca acest joc sa fie si mai cunoscut. Totusi, personajele sunt de neuitat. Daca nu stiati, Parintele Martin este un preot vechi. Acesta lucra la biserica azilului. Detinutii se rugau zi de zi la Dumnezeu. Martin este aliatul lui Miles. El il ajuta sa treaca de cateva obstacole. Fiind un om religios, Martin isi petrecea majoritatea timpului in biserica azilului. Era batran. Purta o haina neagra si lunga. Acesta il indeamna pe Upshur sa nu plece din azil si sa asiste la ultimele zile ale sale. Parintele Martin moare ars pe rug, in semn de ofranda adusa Atotputernicului. Detinutii religiosi se aduna in jurul lui si se roaga la Mantuitor.
In viata reala, Alan Turing a fost un mare matematician care a dat nastere cuvantului "Computer". A murit in 1954. In joc este creatorul mostrului urias ce cutreiera holurile si cauta sa omoare tot ce e sanatos. In joc, compania MURKOFF este creata de Wernicke si Turing.
Wernicke ii povesteste lui Miles ca timp de ani buni au fost restrictionati la ingrijirea nebunilor. El credea ca viitorul se va baza pe nanotehnologie. Nanotehnologia este ramura care se ocupa cu aparatele cat un nanometru. Wernicke credea ca odata ce un grup de astfel de roboti este trimis in organism, acestia pot vindeca cancerul. El era nemultumit de experimentele lor. Acesta credea ca vor fi vindecati. Dimpotriva, s-au transformat in niste zombi uriasi si plini de sange care ingrozesc lumea.
Nota grafica: 10 realismul din tot jocul iti da senzatia ca esti acolo
Nota gameplay: 10 cu adevarat horror.
Nota Story: 10 actiune non-stop logica
Note acordate de diferite site-uri:
Note date de diferite site-uri:
GameRankings 79.94% (PC)[4]
76.53% (PS4)[5]
Metacritic 80/100 (PC)[6]
78/100 (PS4)[7]
Review scores
Publicatie Scor
Eurogamer 7/10[11]
Game Informer 7.5/10[10]
GameSpot 7/10[12]
IGN 7.8/10 (PC & PS4)[9]
Joystiq 4.5/5[8]
PC Gamer US 7.5/10[13]
Metro 7/10[14]
Destructoid 9/10[15]
NOTA FINALA: 10 cu adevarat un joc care-si merita titlul.

Trailer:



Pentru a termina aici, Outlast este un joc cu adevarat horror. Merita incercat de catre amatorii de senzatii tari.
Image


Image

Image
Spoiler | Afiseaza
[center][img]http://i.imgur.com/sO2ycN8.png[/img][/center]
**▶Nume in jocuri◀**
[spoiler]War Thunder: VladCelTroll
Minecraft: xCennzo, Cornflak_
Terraria: xVladCelTroll
Counter Strike 1.6: Vladminer13
Medal of Honor Allied Assault: Brav_LOWE[/spoiler][/i][/b]


INTERZIS!!! ŞPOILĂR SECRET!!!
[spoiler]Te rog eu, nu citi chestia asta, altmiteri tu şi prietenii tăi vă ve-ți alege cu Trollotoză+ cadou în loc de Gogu Caută prindeți Trinitas TV.[/color][/spoiler]
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.


Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Game Reviews”