[PC] 7 Days To Die Review

Aici puteti gasii recenzii facute de catre echipa dar si de catre alti utilizatori.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

full skill
full skill
User avatar
Status: Offline
Posts: 566
Registered for: 11 years 7 months
11
Cont Premium: og_killer

[PC] 7 Days To Die Review Post by The_Wish »

Image


Recenzie: 7 Days To Die, pe scurt 7DTD, este un joc Survival FPS RPG ce ne aduce aminte de popularul joc, Minecraft. În joc există zeci de posibilități de a-ți face o bază și a supraviețui. În joc există zombie, deoarece este o lume ”apocaliptică” în care te bați cu zombie pentru a supraviețui.

Multiplayer: Jocul dispune si de Multiplayer, care sincer mă așteptam sa fie mult mai bun decât se prezintă. Să te poți lupta cu alți playeri (PVP), ei bine, vezi mai rar. Desigur, ca un Gameoholic ce sunt, compar acest joc cu Rust, pentru că se aseamănă cât de cât (mai puțin grafic). În acest joc, NU am văzut nici un raid asupra altor playeri, atunci de ce avem în joc Lansator de Rachete?

Nota grafica: 7 . Sincer, are o grafică foarte, dar foarte proastă, îmi aduce aminte de jocurile din vremea GTA: San Andreas.
Nota gameplay: 9 . Chiar are un gameplay decent, poți face un co-op cu alți jucători și asta chiar aduce îmbunătățiri jocului.
Nota story: 9 . Da, jocul chiar are story. Se numără câte zile/ore/minute ai supraviețuit și chiar e foarte bine. De obicei nu supraviețuiești mai mult de o săptămână :)) .
Nota finala: 8.33 . Jocul are potențial, el fiind în Early Access, nu mă aștept la multe, dar cu o mică schimbare la grafică (Character Design) ar arăta a joc de 22,99€ .

Trailer:
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.


Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Game Reviews”