Page 1 of 1

[PC] Banished [Strategie, Sandbox]

Posted: 09 Apr 2014, 15:42
by Scorpio
Image


Recenzie: Acest joc este, defapt un simulator de satucuri. Iti creezi satul de la 0. Cam cum merge viata, te nasti, cresti, muncesti si in cele din urma mori. Trebuie sa-ti pastrezi economia stabila, sa nu ajungi sa iti moara tot satul de foame. Nu trebuie sa-ti folosesti toate resursele pentru un anumit tip de constructii pentru ca vei ramane in pana de materiale pentru alt tip de constructii. In joc exista mai multe tipuri de resurse: piatra, fier, lemn, mancare, unelte, haine etc. Pretul jocului este de $19.99. Daca va place jocul, cumparati-l! Aratati-va multumirea fata de dezvoltatorii acestui joc. Dezvoltarea acestui joc a inceput in August 2011. Jocul a fost codat in C++ si motorul grafic al acestui joc a fost initial construit pentru un joc de genul zombie shooter. Jocul a fost "reciclat" mai tarziu si a fost reconceput pentru actualul Banished. Puteti cumpara jocul de aici.

Dezvoltatori: Shining Rock Software
Designer: Luke Hodorowicz
Platforma: PC (Windows)
Data de lansare: 18 Februarie 2014
Gen: Strategie, Construire de orase, Sandbox
Singeplayer: Da
Multiplayer: Nu
Distribuit prin: Descarcare digitala

Nota grafica: 8 Momentan grafica jocului nu este una stralucita, dar la un joc nu conteaza neaparat grafica, ci gameplay-ul.
Nota gameplay: 10 Un joc foarte frumos, cu o actiune ce nu te plictiseste niciodata. In joc exista si anotimpuri, iar iarna recolta scade, jocul fiind unul destul de realist.
Nota story: - (Jocul nu are story)
Nota finala: 9 Un joc per total foarte interesant, care cu siguranta merita jucat!

Trailer & Poze:
Spoiler | Afiseaza
[img]http://s29.postimg.org/rnpsqral2/s01.jpg[/img] [img]http://s29.postimg.org/6cnn8r32u/s02.jpg[/img] [img]http://s12.postimg.org/h37bxvhuk/s09.jpg[/img] [img]http://s13.postimg.org/wpg6asoty/screenshot3.jpg[/img] [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ls8FBFFjMxk[/youtube]