[PC] Infestation: Survivor Stories Review

Aici puteti gasii recenzii facute de catre echipa dar si de catre alti utilizatori.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

full skill
full skill
User avatar
Status: Offline
Posts: 566
Registered for: 11 years 7 months
11
Cont Premium: og_killer

[PC] Infestation: Survivor Stories Review Post by The_Wish »

Image


Recenzie: Infestation: Survivor Stories este un joc Survival PvP dezvoltat de către Hammerpoint Interactive. Când a fost lansat, chiar mi s-a părut un joc interesant. Intrând în lumea jocului ... sincer chiar am fost nervos. Să vă spun cam cum a fost: d-abia spawnat, în 20 de minute mort. Pentru un joc care a fost lansat acum 2 ani, sincer am rămas surprins să văd cat bug-uri are: pietre în aer, iteme ce stau în aer după ce omori un player și altele.
Crafting Sistem: Da, jocul are și un Crafting Sistem. Poți crafta pereti, baricade și alte lucruri.
PvP: Sincer, jocul e mai mult PvP decât survival. Cum jocul are 2 ani de la apariție, la tot pasul vei gasi jucători înarmați, ceea ce e foarte urât dacă ești nou.
Loot: Jocul are foarte multe locații de loot. Nu sunt doar acele locuri de pe hartă, gen ”Boulder City”, ci mai sunt și alte locatii. Sincer, ce nu îmi place este că se găsesc foarte foarte greu gloanțe pentru arme. Mai repede găsești armele decât gloanțele =) .
Nota grafica: 6 . Sincer, n-am fost impresionat de grafică. Jocul este prost optimizat și sincer chiar am fost bucuros că l-am luat mai ieftin.
Nota gameplay: 8 . Da, nu are cea mai bună grafică, dar are gameplay decent. Trăiești cu suspans fiecare pas și chiar te sperii câteodată =)) .
Nota finala: 7 . Încă mi se pare un joc bun, în ciuda bug-urilor găsite de mine până acum. Cu încă puțină muncă la partea video, poate că va fi un joc bun cândva.

Trailer:
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.


Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Game Reviews”