Ajutor Server
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill +2
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 6 months
- 13
Salut, ma numesc SydKane, si am un server survival, pe care am invatat sa il fac acum mult timp!
De "acum mult timp" nu am mai configurat deloc, si am cam uitat... Problema este ca mi-am deschis iara server, ma descurc sa rezolv erorile care vin ocazional, probleme tehnice, etc... Doar ca vreau sa fac un server cu totul nou!
Am intrat pe multe servere unde te dadea undeva, unde iti puteai alege modul de joc, intrand intr-un portal, de exemplu Skyblock, Survival, SkyPvP.. etc...
Si vreau sa fac si eu de la 0, un server ca acela! cu acele portale la inceput!
Va rog frumos, puteti sami dati unul gata facut, sau sa ma ajutati sa-l fac, va rog frumos? Vas fii foarte recunoscator:(....
De "acum mult timp" nu am mai configurat deloc, si am cam uitat... Problema este ca mi-am deschis iara server, ma descurc sa rezolv erorile care vin ocazional, probleme tehnice, etc... Doar ca vreau sa fac un server cu totul nou!
Am intrat pe multe servere unde te dadea undeva, unde iti puteai alege modul de joc, intrand intr-un portal, de exemplu Skyblock, Survival, SkyPvP.. etc...
Si vreau sa fac si eu de la 0, un server ca acela! cu acele portale la inceput!
Va rog frumos, puteti sami dati unul gata facut, sau sa ma ajutati sa-l fac, va rog frumos? Vas fii foarte recunoscator:(....

- BANNED
- Registered for: 11 years 3 months
- 11
- Fost Moderator
- Registered for: 11 years 11 months
- 12
- Status: OFF
EDIT 2018: inca in viata...voi? - Cont Premium: SwampieZaMax
Ceea ce vrei tu sunt 2 pluginuri:
1) MultiVerse
2) PortalGates
La MultiVerse creezi tu mai multe lumi etc,iar la PortalGates le faci ca nişte portale (gen cel de nether dar poate fi mai înalt/scund/lat,etc) şi setezi din consolă,aceste portale te pot duce în lumile acelea (skypvp,survival,etc).
1) MultiVerse
2) PortalGates
La MultiVerse creezi tu mai multe lumi etc,iar la PortalGates le faci ca nişte portale (gen cel de nether dar poate fi mai înalt/scund/lat,etc) şi setezi din consolă,aceste portale te pot duce în lumile acelea (skypvp,survival,etc).
- skill +2
- Registered for: 13 years 6 months
- 13
Da man, dar de exemplu, portal catre o lume survival e simplu de facut!
Dar o lume skyblock, e greu, ca nu ma pricep deloc:(
Imi da o eroare, gen, "no have acces to interract with DIRT" sau in loc de dirt, apare LAVA sau altele...
Dar o lume skyblock, e greu, ca nu ma pricep deloc:(
Imi da o eroare, gen, "no have acces to interract with DIRT" sau in loc de dirt, apare LAVA sau altele...

- BANNED
- 11
- Fost Moderator
- Registered for: 11 years 11 months
- 12
- Status: OFF
EDIT 2018: inca in viata...voi? - Cont Premium: SwampieZaMax
La permisiunea asta,ca să poţi pune orice (lava,dirt,etc):
Iar la skyblock poţi să iei o mapă gata făcută (simplă,pe care tu să o continui pentru playeri) de pe net.
Code: Select all
build: true
- BANNED
- 11