[PC] Assassin's Creed Liberation

Aici puteti gasii recenzii facute de catre echipa dar si de catre alti utilizatori.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

full skill
full skill
User avatar
Status: Offline
Posts: 1393
Registered for: 10 years 9 months
10
Status: : D
Cont Premium: markhabib2012
Location: Bucuresti

[PC] Assassin's Creed Liberation Post by Andu13 »

Recenzie:1- Assassin's Creed III- Liberations. Fiind plasat intre AC III si AC IV (AC= Assassin's Creed), este primul joc din aceasta serie ce are ca protagonist un personaj de sex feminin. A fost lansat pe 30 octombrie 2012, si este, dupa parerea mea, cel mai putin cunoscut joc din seria Assassin's Creed.

2- Actiunea se petrece in statul Louisiana, intre anii 1765 si 1777, in timpul razboiului dintre Franta si Spania. Cand orasul New Orleands este ocupat de spanioli, ce creeaza restrictii, legi si pedepse stricte, asasina afro-franceza Aveline de Grandpré hotaraste sa-l asasineze pe guvernatorul spaniol, fost templier, Antonio de Ulloa.

3- Aveline se deghizeaza intr-un sclav, si calatoreste pana in ruinele orasului maias Chichén Itzá, unde spaniolii faceau cercetari. Dupa ce-l asasina pe guvernator, afla ca o alta persoana importanta, Vázquez, vroia sa-l elimine pe mentorul sau, Agaté. El o sfatuieste sa-i omoare, rand pe rand, pe soldatii lui Vazquez, asa incat acestia sa creada ca au fost blestemati.Dupa multe alte aventuri, Aveline se intoare la mentorul ei, si dece o viata normala.

4- Creat de compania Ubisoft, pentru PlayStation Vita, jocul Assassin's Creed poate fi descarcat pe: PlayStation3, Xbox si PC. La fel ca si celelalte jocuri AC, Liberations este un joc de actiune si aventura cu vedere din persoana a III-a.
Nota grafica:10
Nota gamplay:10
Nota story:10
Nota finala:10
Trailer:
Spoiler | Afiseaza
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Mol89aJK0aU[/url]
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.


Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Game Reviews”