[PC] GTA 5

Aici puteti gasii recenzii facute de catre echipa dar si de catre alti utilizatori.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

full skill
full skill
User avatar
Status: Offline
Posts: 1393
Registered for: 10 years 9 months
10
Status: : D
Cont Premium: markhabib2012
Location: Bucuresti

[PC] GTA 5 Post by Andu13 »

Recenzie:1- Grand Theft Auto V (GTA5) este un joc de tip sandbox. Toata lumea cunaoste si apreciaza, mai mult sau mai putin, partile anterioare ale seriei GTA. Creatorii GTA (Rockstar Games) sustin ca GTA V este cel mai reusit joc al lor, si cel mai apreciat de fani. Gameplay-ul se bazeaza pe acelasi scenariu ca GTA III si IV. Jucatorul isi controleaza personajul din persona a III-a, completand misiuni si cumparand arme sau masini.

2- Controland unul dintre personajele principale, Michael, Trevor si Franklin ( sau chiar pe toate trei in intermediul aceleiasi misiuni), poti jefui banci, fura masini sau ajuta diferiti prieteni. Un lucru foarte bun la jocul GTA V, este acela ca poti fi atat un personaj "bun" (adica civil), cat si un raufacator cautat de politie).

3- In GTA V, trebuie sa ai un fel de "echilibru". Daca nu comiti infractiuni sau nu faci misiuni, nu poti face rost de bani. Dar daca faci prea multe lucruri ilegale, vei primi niste "stelute". Cu cat ai mai multe "stelute", politia va incepe sa te caute. De la politisti care se iau de tine, la trupe SWAT si elicoptere de armata ce incearca sa te omoare, pentu ca esti considerat o persoana periculoasa.

4- Lansat pe data de 17 septembrie 2013, jocul este compatibil cu Xbox 360 si PlayStation 3. Daca nu-ti place modulul Singleplayer, poti incerca sa joci Multiplayer, pe servere, alaturi de prietenii tai.
Nota grafica:10
Nota gamplay:10
Nota story:10
Nota finala:10
Trailer:
Spoiler | Afiseaza
[url]http://www.youtube.com/watch?v=QkkoHAzjnUs[/url]
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.


Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Game Reviews”