Page 1 of 1

Google Chrome

Posted: 13 Jan 2014, 17:55
by Cybernetyk.
Azi mi-a aparut o problema la browser-ul pe care il folosesc deobicei,Torch(un fel de Chrome).Imi dadea o eroare intr-una si nu puteam face nimic,incercam sa intru la setari,imi dadea eroare,incercam sa intru in istoric,eroare.Am intrat pe Google Chrome,numai asta il mai aveam in pc,si imi dadea aceeasi eroare :| (sincer,chiar nu o mai stiu).Ma rog,am gasit pe un dvd Mozilla si l-am instalat.Am incercat sa downloadez browser-ul initial de pe Mozilla,mi-l downloadeaza pana la 99% si dupa nu mai merge...Am incercat sa downloadez si Chrome,acelasi lucru.Internet Explorer nu imi merge....Poate cineva sa imi spuna cum sa rezolv problema sau sa imi dea un link unde a fost uploadat Chrome?

Re: Google Chrome

Posted: 13 Jan 2014, 23:15
by Kyoto.
cand ai facut ultima oara scanare a calculatorului ? dar cand ai schimbat ultima oara windows-ul?

Re: Google Chrome

Posted: 14 Jan 2014, 16:14
by Cybernetyk.
Ultima scanare a pc-ului a fost ieri,windows-ul nu l-am reinstalat de un an si jumatate.Am aflat cum sa rezolv problema(sa nu mai apara eroarea),dar tot nu pot reusi sa downloadez Torch sau Chrome.La torch se blocheaza la 99%,iar la Chrome cand incerc sa-l instalez imi da o eroare la instalare.

Re: Google Chrome

Posted: 14 Jan 2014, 16:53
by MrCreeper.
Si eu am avut o problema de acest gen tot pe Windows XP.
Si mie mi se bloca la 99%...
La un moment dat ca sa pot downloada un anumit fisier apelam la Torent si oarecum ma rezolva.

Cum sa reglezi aceasta eroare: Reintaleaza-ti Windows-ul cu un CD bun, adica sa contina toate componentele pentru reinstalare daca nu pe viitor ti se va mai intampla la fel.

PS: Spune-mi daca iti merge accesarea Task Manager-ului (CTRL + ALT + DEL), daca si acolo iti da eroare fa ce ti-am spus mai sus! (Tot o eroare care mi-o dadea si mie)

Re: Google Chrome

Posted: 14 Jan 2014, 18:19
by Cybernetyk.
Nu e de la windows,s-a creat o problema de la folderul unde era instalat Chrome-ul.Task Manager-ul merge perfect.Mie imi trebuie doar o arhiva winrar cu fisierele browser-ului.Problema se poate rezolva dand click pe scurtatura browser-ului,iar in block-ul unde apare locatia fisierului se scrie dupa .exe -no-sandbox si totul se rezolva.Eu doar fisierele browser-ului le doresc.

Re: Google Chrome

Posted: 17 Jan 2014, 10:20
by Scorpio
Ce antivirus folosesti? Este un efect secundar al unui virus pe XP care are legatura si cu asta, dar sunt mai multe posibilitati...
Dar uite cateva sfaturi:
  • Goleste cache-ul de la Internet.
  • Fa-ti loc pe HDD (Hard disk).
  • Sterge-ti fisierele temporare.


Bafta!

Re: Google Chrome

Posted: 23 Apr 2014, 19:51
by h0pa;x
Image

Image Goleste cache-ul de la Internet. Image
Image Spatiu pe hardisk. Image
ImageDaca nu merge :Image

Image Daca nu merge dai reinstal la browser !