"Are you ready for a miracle?" - gaben.tv , {2000 + x|x <= 13} - 2014
Dupa cum unii dintre voi stiti , cu ocazia fiecarei sarbatori , fie ea Paste , Craciun , doar Vara sau alte anotimpuri , Steam isi deschide conturile bancare si asteapta milioanele date de bietii useri care abea isi castiga paine si totusi ar baga totul in Steam

. A inceput si Steam Sale-ul de Craciun cu foarte multe oferte atragatoare ca: Terraria 2,49e , Trials Evo Gold Edition 4,99e , Arma 2 4,99e , Counter Strike 3,99e , Magicka 4,99e , Deus Ex Human Revolution - Director's Cut 4,99e , Garry's Mod 3,99e , Euro Truck Simulator 2 4,99e si lista continua. In fiecare zi vin mai multe oferte , mai bune si mai ieftine , asigurand PC ca fiind master race. Imi pare rau daca am jignit pe vreun adept al Xbox sau PS , dar sa fim seriosi , Steam a avut atat de multe oferte si jocuri gratuite in perioadele de sarbatori , Xbox Live si PSN nici n-ar visa sa ajunga asa. Revenind , eu considerandu-ma un adept al Steam-ului cu cel putin 100-150e bagati in cont(nu e mult , stiu.. dar am Steam de 1 an) vreau sa intreb: Mai este cineva ca mine ? Unul care ar lua tot ce-ar gasi prin casa sa amaneteze pentru Steam ? (nici chiar , e doar figurat

) Aveti aici ocazia sa va "spovediti"