Web Hosting for Minecraft !
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill +2
- Status: Offline
- Registered for: 11 years 11 months
- 11
- Status: A bad workman always blames his tools. ;)
Cum am zis si in titlu stie cineva o firma care face website pentru minecraft ? Asemanator cu acest site ! Stima !!

- BANNED
- Registered for: 11 years 10 months
- 11
- Status: Sunt un tip de treabă, pasionat de gaming.
- Cont Premium: ECThoeny
- Fost Moderator
- 11
- Status: OFF
EDIT 2018: inca in viata...voi? - Cont Premium: SwampieZaMax
- full skill
- 11
- Status: Inapoi pe forum! >.<
Toate detaliile pe care le vezi pe acest forum alcatuiesc index-ul facut de Tyrexel.
Acesta trebuie facut de cineva sau careva ce se pricepe in Photoshop. (Intr-un cuvant = Design)
Forum-ul vine impreuna cu site-ul, desigur trebuie sa comanzi de la PHPBB group.
Click pe "PHPBB group" si te va duce spre comunitatea lor, acolo vei gasi tot ceea ce cauti (preturi, hosting, etc.).
PS: Inainte de ati comanda site-ul incearca sa te uiti pe la tutoriale sa vezi cum si in ce fel se lucreaza.
PS.2: Ce ai spus in titlu nu are asemanare cu ce ai scris in topic. Una e WebSite si alta e WebHost.
PS.3: Nu se considera reclama (Tentrillicon) in cele ce am spus eu. Deci "nu te ambala".
Acesta trebuie facut de cineva sau careva ce se pricepe in Photoshop. (Intr-un cuvant = Design)
Forum-ul vine impreuna cu site-ul, desigur trebuie sa comanzi de la PHPBB group.
Click pe "PHPBB group" si te va duce spre comunitatea lor, acolo vei gasi tot ceea ce cauti (preturi, hosting, etc.).
PS: Inainte de ati comanda site-ul incearca sa te uiti pe la tutoriale sa vezi cum si in ce fel se lucreaza.
PS.2: Ce ai spus in titlu nu are asemanare cu ce ai scris in topic. Una e WebSite si alta e WebHost.
PS.3: Nu se considera reclama (Tentrillicon) in cele ce am spus eu. Deci "nu te ambala".

- skill +2
- 11
- Status: A bad workman always blames his tools. ;)
Vreau sa imi facun site pentru minecraft forum etc .. Scuza-ti ca nu am fost explicit 

- skill +3
- Registered for: 13 years
- 13
PM cu ce doreşti şi mă voi ocupa personal.
- full skill
- 11
- Status: Inapoi pe forum! >.<
Spune-ne daca ai rezolvat acest lucru si daca mai ai nevoie de ceva ajutor legat de acest subiect.