Page 1 of 1

Metode de facut bani pe internet !

Posted: 06 Nov 2013, 15:09
by DarkLight
Salut tuturor , acum 1 an credeam ca nu se pot face bani cu ajutorul internetului decat cu ajutorul youtube-ului (deoarece toata lumea zicea ca face bani) . Acum am sa vorbesc despre toate metodele de facut bani pe care le cunosc , eu folosesc doar cateva dintre ele .Am incercat sa fac o descriere scurta la toate. Acestea ar fi :

PPD [Paid Per Download] :

Primesti bani pe fiecare download facut la un fisier uploadat de tine , bineinteles ca sa faci bani din asta trebuie sa folosesti anumite site-uri (le-as pune daca as avea voie) prin care ai mai multe procedee . Dupa ce le folosesti , linkurile tale de download vor avea puse un survey (completarea unei oferte, logic ca nu gratis) si in functie din ce tara e downloadul primesti o anumita suma de bani (depinde de oferte) . Cele mai bune download-uri sunt din Franta care ating si 10-20$ . Cunosc oameni care castiga 800-2000$ lejer pe luna cu ajutorul unui domeniu/a unui blog cu care isi promoveaza "linkurile" .

PPI [Paid Per Install] :

Primesti bani pentru fiecare install facut , in functie de tara de unde este acesta . In acest caz downloadul este free . De exemplu cu un site foarte bun cu care fac bani de 3 luni , un install din US e 1.10$ , intradevar sunt si multe tari cu 0.01$ . Aici nu prea am ce sa dau detalii deoarece este foarte simplu , dar nu castigi la fel ca la PPD . Sincer sa fiu , am ajuns si la 5$ pe zi , adica 20+ RON , bani de buzunar pentru o zi facuti in 30 de min .

PPU [Paid Per Views] :

Metoda PPU este din ce in ce mai folosita de oameni , eu acum folosesc doar asta si PPI-ul deoarece sunt foarte simple . Cu aceasta metoda trebuie sa uploadezi seriale/filme pe ANUMITE site-uri acceptate de site-ul cu care lucrezi (exista mai multe) . Uitati un exemplu de la un site , cat puteti castiga :
Profit rates for each 1,000 views of your video
Tier / Length 1-20 min 20-60 min 60-90 min 90-Longer min
Tier 1 $1 $3 $3.5 $5
Tier 2 $0.5 $1.5 $1.7 $2
Tier 3 $0.3 $1 $1.2 $1.5
Tier 4 $0.1 $0.3 $0.3 $0.3

Country Groups :
Tier 1: United States, Norway, Russian Federation, Singapore Tier 3: Switzerland, Italy, Poland, Spain, Hungary, France, Australia
Tier 2: New Zealand, Sweden, United Kingdom, Canada, Germany, Netherlands Tier 4: Other countries
Eu m-am reapucat de aceasta metoda de 3 zile [ 2 zile si 2 ore mai exact ] si am facut :

Code: Select all

Date	Views / Money
2013-11-01	510 / $0.76450	
2013-11-02	1083 / $1.55830	
2013-11-03	769 / $0.93750	0 
Total : 2362 / $3.2603 
Acesti bani i-am facut stand 3 ore maxim pe 11-01 si banii tot vin , daca doriti sa va mentineti sau chiar sa faceti 4$ trebuie sa va depuneti 2-3 ore din timpul dvs. (in loc sa jucati un joc) si asa veti ajunge la 100$ pe luna , foarte buni spun eu . Tot un prieten (am foarte multe cunostine pe care le-am intalnit pe parcursul acestui an care fac bani din diferite domenii) face 50-70$ / saptamana stand 2 ore pe zi [fix 2 ore ,are un anumit program] .

Paid To Play :

Sincer , aceasta "optiune" nu am incercat-o deoarce nu aduce venituri consistente daca nu investesti . Din cate stiu si m-am informat destul de bine inainte sa scriu despre [Paid To Play] , banii in faci jucandute efectiv pe browser facand puncte (in general) , acestea le puteti transforma in bani . Nu va recomand , dar daca vreti sa va apucati va puteti informa mai bine pe google . Aveti grija ca multe site-uri sunt scam-uri .

Paid To Post :

Si din nume se reia ca de aici poti face bani din "articole" postate pe blogul tau . Pentru fiecare articol te plateste cu 0.10-5$ (este un exemplu) in functie de cate caractere are . Nu cred ca exista site-uri in Romania bazate pe asa ceva , deci articolele trebuie sa fie in engleza . Nu am incercat deoarece necesita mult timp si sa ai si ceva "talent" .Desigur , ca sa primesti bani trebuie ca articolele tale sa fie vazute . Mai primesti bani si daca ai like-uri , commenturi la acestea .

MiniJobs :

Acum este la "moda" sa faci minijoburi online . Acestea ar fi ( sa dai like la o pagina de facebook si iti ofera 0.10$ , desigur trebuie sa dovedesti asta , iti explica acolo tot . Eu folosesc un site , rar , dar fac ceva bani . Uneori mai intru si mai fac si lucruri de genu cand nu am ce face , dar fiti atenti ca nu numai mini joburi deastea sunt . Sa te inregistrezi pe un site , sa postezi pe un forum , sa dai like/comment sau altele pe youtube / twitter si multe altele ). Astazi am facut :

Code: Select all

Craciuneanu Alexandru [034422] RO
$1.00000 on account


Banii i-am facut in 10 minute , am prins niste minijoburi foarte usoare de 0.10$ .


Altele (pe scurt) :

Paid To Surf ( Te plateste sa "navighezi pe net" cu o bara de surf instalata pe calculatorul personal ) .
Paid To Complete Offers ( Te plateste sa completezi oferte , stiu ca se castiga bine din asta ) .
Paid To Click ( Te plateste dand click-uri pe anumite site-uri sau sa faci minijoburi , ai limite si altele . Aici se bazeaza pe referali , nu va bagati deoarece este mai complicat .

Si cam atatea stiu eu . Am facut acest topic deoarece am observat ca sunt alte topicuri cu "imi puteti spune cum pot face bani cu ajutorul internetului " , eu mereu le raspund (nu numai pe forum aici) spunandu-le ca daca au buletin , poti face multi bani si chiar asa este daca te ocupi 2 ore pe zi in loc sa te joci sa faci asta , poti ajunge la venituri consistente .

Suport : Ofer celor care se baga referali la mine suport 24/24 (cand sunt on desigur) + sfaturi pentru a face mai simplu , usor si eficient bani . In curand voi deschide un site specializat in asa ceva , mai exista unul , dar vreau sa fac unul "perfect" . Va recomand metodele : PPI / PPW si MiniJob-urile pentru inceput ca sa intelegeti cu ce se "mananca" aceste treburi . Cei interesati lasati reply aici , nu dati PM , va contactez eu .

P.S : Sper sa apreciati acest lucru , am stat 30 de minute sa il fac . Sper ca v-am lamurit , daca aveti intrebari/nelamuriri lasati reply si va raspund cat de repede pot . Topicul va fi updatat in functie de cum aflu alte informatii .

Re: Metode de facut bani pe internet !

Posted: 06 Nov 2013, 18:43
by MrCreeper.
Sunt interesat de propunerea cu "MiniJobs"... Mi se pare mai usoara fata de ceilalti pasi. Daca ai putea sa imi dai un PM cu acel site "rar" de care vorbesti :-? Mersi mult.

Re: Metode de facut bani pe internet !

Posted: 10 Nov 2013, 21:12
by DarkLight
// Astept altii , am gasit o metoda sa faci bani din uploadat imagini si facandu-le views-uri .

Re: Metode de facut bani pe internet !

Posted: 10 Nov 2013, 21:24
by SiL3nT
VReau sa imi dai si mie acel site cu "MiniJobs" despre care ne-ai povestit !

Re: Metode de facut bani pe internet !

Posted: 10 Nov 2013, 22:45
by Sub_Zero7
Sincer, o fi metoda PTC grea dar se castiga cel mai bine.De exemplu daca stai 2 luni si muncesti pe un site ptc faci bani incat sa iti intretii contul respectiv pe acel site + cativa bani sa iti faci cont pe alt ptc.

Re: Metode de facut bani pe internet !

Posted: 11 Nov 2013, 22:58
by R3Cyrax
Nu incurajam astfel de lucruri pe forum/site. Unele dintre acestea pot fi false,iar noi nu suntem raspunzatori.
In concluzie, daca vreti bani trebuie sa munciti