Recenzie:Se stie ca gearbox software ne-a creat pana acum jocuri foarte bune.Dar borderlands 2 este un joc super.Are o varietate de arme sf si nu numai.Este un joc de gen shooter .Borderlands poate fi jucat pe:xBox,play stations si windows.In acest joc sunt 6 caractere cam sf dupa mine .Cel mai mult imi place caracterul Gaige o fata robot cu parul rosu care poate aduce o capcana foarte periculoasa.
Caracterele mai sunt 5.O sa vi le zic:Maya,Axton,Salvador,Krieg,Zero.Jocul nu are nici macar un an deoarece a fost lansat pe 18 septembrie 2012 adica cu o zi mai mult inainte de a incepe scoala.La inceputul jocului va alegeti un personaj din cele 6.Deasemenea pe cutia jocului arata un robot cam ciudat si te face sa vrei sa joci cat mai repede.Jocul asta il joc de 2 luni dar a inceput sa imi placa si sa ma si atasez de acest joc.De ziua jocului voi face un topic special la "Discutii generale" la sectia pc gaming.Are roboti si altele.Sper ca o sa va placa
Nota grafica:10.Se misca foarte bine nare buguri ,virusi si alte probleme legate de grafica
Nota gameplay:10 Deoarece are o varietate de arme .La inceput cum scrie si sus poti selecta un caracter din cele 6.Eu vi-l recomand pe gaige
Nota story:10,O poveste fascinanta cum poate maya de exemplu sa dea cu niste puteri foarte bune.O sa vedeti in trailer despre ce vorbesc
Nota finala:10+10+10=30:3=10 :*
Trailer: