Batman: Arkham City

Aici puteti gasii recenzii facute de catre echipa dar si de catre alti utilizatori.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

full skill
full skill
Status: Offline
Registered for: 12 years 7 months
12
Status: I'm a angel

Batman: Arkham City Post by xPositionx »

Image

Recenzie:

Când spun Batman, gândul îmi zboară imediat la pionieratul televiziunii prin cablu în România, când, după ani în care primeam cu porţia desenele animate, o cu totul altă lume începea să-şi ofere "secretele" publicului tânăr din ţara noastră. De la jumătate de oră înainte de telejurnal, desenele animate au devenit o parte integrantă a vieţilor noastre, pe cât de distractivă, pe atât de educativă (unul dintre principalele motive datorită cărora acum o ţară întreagă cunoaşte limba engleză).
În suflet îmi vor rămâne pentru totdeauna dimineţile de pe Italia 1, când postul italian transmitea zilnic unele dintre cele mai bune desene cu supereroi, dintre care, cum altfel, nu putea să lipsească şi seria animată Batman. Alături de filmele cu Michael Keaton, acest serial mi-a marcat copilăria, transformându-l pe Cavalerul Întunecat în supereroul meu favorit.Din păcate, când alături termenii supererou şi joc video nu obţii întotdeauna o formulă câştigătoare. Jocurile realizate dupa licenţe faimoase sunt de cele mai multe ori subdezvoltate, cu lipsuri mari sau, în cel mai bun caz, cel mult mediocre. Din fericire, Batman are un cuvânt de spus şi în acest domeniu, colaborarea din 2009 dintre studioul Rocksteady şi Warner Bros. având ca rezultat un joc video cu supereroi de o calitate de necontestat - Batman: Arkham Asylum.

Nota grafica:8 uneori se blocheaza din senin .Poate si voua vi sa intamplat
Nota gameplay:10 La inceput te da intrun loc foarte tare
Nota story:10 are o poveste bine structurata a prinde infractorii
Nota totala:8+10+10=28:3=9.3 si ceva pe acolo

Trailer:

Cu toate zise,
T/C
REVENIT.xPostionx never leave YOU!!

Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Game Reviews”