Call Of Duty Black Ops II

Aici puteti gasii recenzii facute de catre echipa dar si de catre alti utilizatori.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

full skill
full skill
User avatar
Status: Offline
Posts: 1121
Registered for: 11 years 4 months
11
Status: Drastic la nevoie dar corect!
Location: Germany
Contact:

Call Of Duty Black Ops II Post by ProWaf »

Image


Recenzie: CoD Bo II, cunoscut sub numele de Call of duty Black Ops II este un joc bazat foarte mult pe tehnologia din viitor cu arme de razboi foarte avansate. Campania single-player are două povești implementate, cu prima parte in anii 1986-1989 de la primul Război Rece, iar partea a doua în anul 2025 în timpul celui de-al doilea Război Rece. Protagonistul Black Ops, Alex Mason se întoarce în prima secțiune a Războiului Rece.Raul Menendez este un Nicaraguan narco-terorism și lider al "Cordis Die" , o mișcare populistă sărbătorită ca campion de victime ale inegalității economice.
In anul 2025 al jocului il are ca protagonist pe fiul lui Alex Maison, David care este impotriva lui Menendez. Raul Menendez incerca un complot împotriva Statelor Unite și China, cu unul dintre obiectivele sale final fiind de a vedea Statele Unite într-un nou Război Rece cu China, razbunandu-se pentru multe din nenorocirile lui. În această eră, războaiele sunt definite de robotica, războiul cibernetic, vehicule aeriene fără pilot, și alte tehnologii futuriste.

Nota grafica: 9.54 Acord aceasta nota fiindca in unele misiuni se vede acel bug ca la orice joc in care grafica ramane putin blocata intr-un frame drop.
Nota gameplay: 9.75 Nota asta o acord fiindca desi este un joc foarte mult asteptat este dezamagitor pe o parte fiindca are la baza doar 12 misiuni (lungi) plus 4 sub-misiuni in care trebuie sa fi tu acela care controleaza armata.
Nota story: 9.95 Story-ul este si el bun dar este putin confuz fiindca te trece dintr-o poveste in alta fara sa iti dai seama.
Nota finala: 9.476 Este un joc care chiar trebuie jucat fiindca este uimitor acea tehnologie si grafica de care dispune jocul.

Trailer:
Respecta si vei fi respectat!

Image

[spoiler]ImageImageImageImage

[/spoiler]
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.


Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Game Reviews”