mai mult o cerinta
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill +1
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 2 months
- 12
deci eu am pluginul uskylbock si multiverse , ok totul bine.
Dar playeri nu pot iesi de la skyblock ... ei daca vor sa iasa dau /warp iesire sau /warp (nume) si raman cu itemele de la skyblock si invers
deci cerinta : a-si vrea sa stiu cum pot face sa iasa de la skyblock cand vor ei (dar sa nu le ramana itm, si cand intra sa nu ramana cu itm de pe survival ) si sa interzic /warp si sa pun prefix de exemplu
[Skyblock]*Nume ..
[survival]*Nume
Edit : /is leave e daca vrei sa iesi dint-un party. (grup)
Dar playeri nu pot iesi de la skyblock ... ei daca vor sa iasa dau /warp iesire sau /warp (nume) si raman cu itemele de la skyblock si invers
deci cerinta : a-si vrea sa stiu cum pot face sa iasa de la skyblock cand vor ei (dar sa nu le ramana itm, si cand intra sa nu ramana cu itm de pe survival ) si sa interzic /warp si sa pun prefix de exemplu
[Skyblock]*Nume ..
[survival]*Nume
Edit : /is leave e daca vrei sa iesi dint-un party. (grup)
Last edited by raress002 on 13 May 2013, 15:20, edited 2 times in total.
Ai primit avertisment pentru reclama in semnatura!

- skill +3
- Registered for: 13 years
- 13
Iti recomand IslandWorld! E mai profesional si mai complex!
- skill +1
-
- Registered for: 12 years 2 months
- 12
Pluginul se poate traduce ?
edit : prea multi playeri au intrat la skyblock si daca incerc sa ii scot pe toti se blocheaza wincsp ,darkofbobo vroiam sa spun ca acea comanda nu exista dar tu daca citeai mai sus ce am scris eu vedeai ca nu pot sterge pluginul dar tu scrii aici doar pentru +1 ....
edit : prea multi playeri au intrat la skyblock si daca incerc sa ii scot pe toti se blocheaza wincsp ,darkofbobo vroiam sa spun ca acea comanda nu exista dar tu daca citeai mai sus ce am scris eu vedeai ca nu pot sterge pluginul dar tu scrii aici doar pentru +1 ....

Last edited by raress002 on 14 May 2013, 21:13, edited 1 time in total.
Ai primit avertisment pentru reclama in semnatura!