Crafting Armuri

Aici veti gasi diverse tutoriale folositoare.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

full skill
full skill
User avatar
Status: Offline
Posts: 1087
Registered for: 11 years 7 months
11
Cont Premium: xConstructboy99
Location: Bucuresti
Contact:

Crafting Armuri Post by xConstructB »

Image


Armurile sunt un alt lucru important din joc ele fiind menite sa reduca damage-ul primit din partea mobilor si/sau cazaturilor, o armura completa este alcatuita din 4 elemente diferite (casca, tunica, pantaloni si ghete), armurile pot fi "croite" din 4 feluri de material: piele, fier, aur sau diamant, nivelul de protectie fiind stabilit de materialul din care este faurita armura.

Pentru inceput va puteti face o armura de piele destul de usor, de piele faceti rost vanand vaci, deobicei cad 2 bucati de piele, pentru un set complet aveti nevoie de 24 de bucati de material.Incepem cu primul element al unei armuri, casca.
Pentru faurirea unei casti aveti nevoie de 5 bucati de material aranjate ca in imaginea de mai jos.

Image


Al doilea element al unei armuri este tunica, tunica asigura o protectie mai mare contra atacurilor decat celelate piese, pentru a o fauri aveti nevoie de 8 bucati de material, aranjate ca in imaginea de mai jos.

Image


Al treilea element sunt pantalonii, pantalonii asigura un nivel de protectie mai bun decat casca si ghetele, pentru faurirea pantalonilor aveti nevoie de 7 bucati de material, aranjate ca in imaginea de mai jos.

Image


Al patrulea si ultimul element al unei armuri sunt ghetele, ghetele asigura acelasi nivel de protectie ca si casca, pentru faurirea ghetelor aveti nevoie de 4 bucati de material, aranjate ca in imaginea de mai jos.

Image
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.


Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Tutoriale”