Am 8 invitatii Dota 2 de dat...

Vinzi sau cumperi ceva? Posteaza aici!

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 12 years 4 months
12

Am 8 invitatii Dota 2 de dat... Post by GameLordozaur »

*In primul rand as fi putut sa va rog sa va abonati la canalul mey de YouTube http://www.youtube.com/user/GameLordozaur , si sa va lasati numele de pe steam intr-un comentariu. Totusi, stiu ca nu e o metoda satisfacatoare, cel putin pentru mine, pentru ca nu va pot forta sa va abonati, eu doresc sa imi cladesc canalul in jurul unor persoane de treaba ce apreciaza munca mea. Totusi, daca doriti sa va abonati, eu nu am nimic in potriva, ba din contra va si multumesc! :)

-Nu vreau sa va cer prea multe pentru invitatii sau cine stie ce jocuri pentru ca nu ar fi drept sa obtin 8 jocuri pentru 8 invitatii pe care eu practic n-am dat niciun ban, deci iata cum voi face:

I. 4 invitatii vor fi date pe gratis primilor patru dintre voi care vor posta in acest thread cu numele vostru de steam. (Va voi contacte eu, dar, ca sa stiti, acesta este profilul meu http://steamcommunity.com/id/gamelordozaur/ )

II. Daca vor fi chiar atat de multi doritori, restul de 4 invitatii va trebui sa le dau pe un schimb. Practic cele 4 invitatii vor merge in doua seturi la doi dintre voi, deci doi dintre voi vor primi 2 invitatii Dota 2. Dar, in schimb, vreau un joc dintre Dead Pixels sau Ace of Spades.
*Daca aveti alt joc pe care pe care a-ti dori sa il dati in schimb nu am nimic in potriva, este negociabil.

III. Si iata si dovada ca sa nu credeti ca va mint

Image

Sper ca va vor fi de folos!
Loading...
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Anunturi”