Problema grava

Daca aveti vreo problema sau intrebare despre acest joc, aici o puteti face. [DOAR PROBLEME SI INTREBARI DESPRE JOC (parte client)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 12 years 7 months
12

Problema grava Post by raulpeles »

Cand downloadez minecraft nu imi da toate fisierele de la el. Ma poteti ajuta?
skill 0
skill 0
12

Re: Problema grava Post by raulpeles »

Cum pot repara asta?
Fost Moderator
Fost Moderator
Registered for: 13 years
13

Re: Problema grava Post by Twist. »

Ai grija la double post!

Cand downloadezi si instalezi minecraft, fisierul din care deschizi minecraft-ul til da pe ecran, si celelalte le gasesti in AppData
Ca sa deschizi AppData, deschizi start-ul, scrii run, apesi enter si ti se va deschide o fereastra in care scrii %AppData% , ti se va deschide un folder in care vei vedea alte foldere, dintre care unul numit .minecraft , acolo ai restul fisierelor (bin etc.).
skill 0
skill 0
12

Asta e problema nu apare .minecraft . Dami si mie id tau de mess si daca ai team viwer mi-l dai si mie sa intri sa vezi uh daca poti sa il faci plz?
skill 0
skill 0
12

Deci?
PS: au trecut 24 ore
full skill
full skill
13
Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.

Re: Problema grava Post by Adrian28 »

Dupa ce ai descarcat MinecraftSP, inainte sa dai Starg Game bifeaza Force Update, si dupa aceea dai Start Game

PS: Nu trecuse 24 de ore.
Image
skill 0
skill 0
Registered for: 12 years 4 months
12

Re: Problema grava Post by Magic »

In primul rand te-as ruga sa nu ami faci X2 replay , ca nu se merita... crezi ca-ti scoti in evidenta problema daca faci acest lucru? Bun multi o sa vina acum sa ma critice.. cine sunt eu sa-i atrag atentia? Si o eu o sa le raspund : sunt un "nimeni" :) mie imi place sa se respecte regulamentul, respectarea regulamentului si organizare stabileste RANGUL comunitatii bun , sa lasam asta si sa trecem la problema nostra.

Bun , in minecraft ai o casuta bifeaz-o (force update) . Dupa ce se termina de downloadat intri in RUN ( care se gaseste in Start Bar) , aici dupa caz... daca ai Windows XP e pus acolo , daca ai Windows 7 sar putea sa nu fie pus .. si acum vine "Operatiunea: Activare RUN Command". Bun ca sa activezi Run Command intri in Start BAR , Cick Stanga pe partea colorata GRI-TRANSPARENT si dam propietati, ti se va deschide o fereastra , dai click pe Customize si cauti Run Command si il bifezi dupa dai OK si APPLY.

Sa presupunem ca ai reusit sa activezi Run, intri in el si scri urmatoarea linie :
appdata

ti se va deschide o noua fereastra , in cazul meu eu am windows 7 si mie imi apare LocalLow si Roamming nu stiu cum o sa-ti aparat la windows XP ca nu am folosit de mult , ideea e ca trebuie sa intri in Roamming si ai acola .minecraft ( acolo is toate fiserele instalate, e imposibil sa nu-ti downlandeze toate fisere..)

Sper ca te-am ajutat daca nu ramane sa-mi dai un PM.
full skill
full skill
13
Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.

Re: Problema grava Post by Adrian28 »

TC. Raspuns primit + autorul nu a mai dat nici un semn.
Pentru alte probleme sau alte nelamuriri, deschide-ti un topic nou.
Image
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor joc”