probleme server

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

VIP
VIP
Status: Offline
Registered for: 12 years 8 months
12
Status: Gata de actiune!!!

probleme server Post by Blood_Mc »

de curand eu si cu un prieten neam facut un server de bukkit 1.3.2 cu hamachi. am intrat la server proprietes am scris ipiul de la hamchi.apoi iam dat prietenului meu numele si parola de la hamachi.dadusem drumul la server si apoi eu am intrat pe server mia mers perfect ,dar cand prietenul meu a intrat in minecraft a scris ipiul si zicea: cant reach the server ,dar mie imi mergea , eram pe el.dece ? aveam white list :false , onlinde mod: false ext totul era corect.am luato de la inceput am facut alt server de bukkit 1.3.2 dar tot la fel. De ce nu poate sa intre prietenul meu pe server??va rog sa imi raspundeti.
full skill
full skill
Registered for: 12 years 7 months
12
Cont Premium: og_killer

Re: probleme server Post by The_Wish »

asa mi s-a intamplat si mie, ori poti sa faci alt Network la Hamachi ori sa nu mai pui ip-ul de la hamachi in server.properties
VIP
VIP
Registered for: 12 years 8 months
12
Status: Gata de actiune!!!

Re: probleme server Post by Blood_Mc »

dar ce ip sa mai pun am pus ipiul de pe saitul what is my ip am pus si ipiul de pe saitul cu rutarul si tot nu merge ce sa mai fac? am schimbat si netwarcul .tot nu merge dar daca nu mai pun ip de la hamach i cum fac sa intre si ceilalti prieteni ai mei? :( :(
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”