Cumpara server Minecraft la noi !
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- full skill
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 6 months
- 13
- Status: Omul cu serverele.
Serverul SURVIVAL este dat spre vânzare! Server populat cu vechime mare.
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!

- full skill
-
- Registered for: 13 years 6 months
- 13
- Status: Omul cu serverele.
Serverul a fost deja vândut.
MAJOR UPDATE: De astăzi serverele vor avea cu 10 sloturi mai puţin din motivul că nu suportă mai multe sloturi serverele.
MAJOR UPDATE: De astăzi serverele vor avea cu 10 sloturi mai puţin din motivul că nu suportă mai multe sloturi serverele.
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥
- skill 0
-
- Registered for: 12 years 9 months
- 12
As vrea sa cumpar un server pt 10 euro cam 17,18 sloturi daca se poate .
msg:ploscaradi@yahoo.com bani trimit prin sms varog contactatima inca astazi.
Multumesc.
Varog frumos imi trebuie un server minim de 18 sloturi pentru ca vreau sa fac un server cunoscut si as vrea sa intru in comunitatea Minecraft Romania daca se poate,eu as platiti in fiecare luna mai mult pt ca
cum deschid serverul aduc playeri si dau vip pentru donatii donatiile le folosesc pentru a plati hostu
msg:ploscaradi@yahoo.com bani trimit prin sms varog contactatima inca astazi.
Multumesc.
Varog frumos imi trebuie un server minim de 18 sloturi pentru ca vreau sa fac un server cunoscut si as vrea sa intru in comunitatea Minecraft Romania daca se poate,eu as platiti in fiecare luna mai mult pt ca
cum deschid serverul aduc playeri si dau vip pentru donatii donatiile le folosesc pentru a plati hostu
- Fost Moderator
-
- Registered for: 13 years 1 month
- 13
- Status: - Maybe I'm bad, but I'm right!
- Cont Premium: ReevoXFR
DjSams, daca tu vrei sa cumperi un server de la noi, poti face tot ce vrei, poti pune orice fel de rank-uri, orice mod, orice plugin-uri, toate in limita bunului simt, cu conditia de a respecta regulamentul.
- BANNED
- Registered for: 12 years 9 months
- 12
Sincer as lua si eu un Server propriu,dar joc pe rom.minecraft-romania.com si am multi prieteni acolo 

Last edited by Ray on 08 Aug 2012, 20:16, edited 1 time in total.
Reason: Atunci ia-ti, cine te opreste? Poti sa-ti aduci prietenii pe propriul server. :)
Reason: Atunci ia-ti, cine te opreste? Poti sa-ti aduci prietenii pe propriul server. :)