Cum sa jucam Minecraft!
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 2 months
- 12
AJUTOR AM O MARE PROBLEMA !!!!! Am instalat minecraftul ca sa ma jok si cand sa terminat am bifat tot si am dat finish. Deodata mia aparut o arhiva si nu imi arata jocul sa intru .. Imi arata nister foldere.. LE ENUMAR !!!
1) Anjocaido
2)META-INF
3)NET
4)SEVENZIP
5) java.policy.applet
AJUTORRRR!!!! NU IMI INTRA IN JOC!!!!
1) Anjocaido
2)META-INF
3)NET
4)SEVENZIP
5) java.policy.applet

- skill +2
- Registered for: 12 years 4 months
- 12
- Status: Stau sa joc minecraft NUME pe minecraft:racecar56
instaleaza/uprgreaza placa video si ai grija la Double postAdinutza1 wrote:buna.ma numesc adina dak n ma cunoasteti.uitati..am o mare problema la clientul vostru defapt la toate![]()
![]()
![]()
...imi da eroare cu bad video card drivers .Minecraft was unable to start because it failed to find an acelerated openGl mode.
varog ajutatima chiar vreau sa incerc jocu.a si mai e cva.acu 3 luni am jkt si mergea perfect ....varog numi raspundeti cu:reinstaleaza java sau clientu.Multumesc
- Fost Moderator
-
- Registered for: 13 years
- 13
Nu te panica, exista o solutie simpla, instaleaza Java, il gasesti aici: http://www.java.com/en/download/index.jsp gratis, doar cu un simplu click.Robert HD wrote:AJUTOR AM O MARE PROBLEMA !!!!! Am instalat minecraftul ca sa ma jok si cand sa terminat am bifat tot si am dat finish. Deodata mia aparut o arhiva si nu imi arata jocul sa intru .. Imi arata nister foldere.. LE ENUMAR !!!
1) Anjocaido
2)META-INF
3)NET
4)SEVENZIP
5) java.policy.applet
- Fost Moderator
-
- 13
Nu iti spune nimic cand incerci sa il deschizi? sau pur si simplu ti se inchide?Kidaaa wrote:as vrea sa aflu cum pot sa joc pe windows xp deoarece eu cand il deschid mi se inchide lepotpul iar cand il deschid pe leptopul fratelui meu care are windows 7 se deschide fara probleme ce`are?
Posteaza aceasta problema la sectiunea Ajutor joc.
- full skill
-
- Registered for: 12 years 10 months
- 12
Nu are nici o legatura cu windows'ul, amicul meu se joaca de pe xp fara probleme. Dar doar de curiozitate, ce versiune de xp ai?Kidaaa wrote:as vrea sa aflu cum pot sa joc pe windows xp deoarece eu cand il deschid mi se inchide lepotpul iar cand il deschid pe leptopul fratelui meu care are windows 7 se deschide fara probleme ce`are?
Gol.
- Fost Moderator
-
- 13
Intradevar, nu conteaza windows`ul, dar depinde si de PC-ul tau, poate el nu suporta acest joc.b0b0 wrote:Nu are nici o legatura cu windows'ul, amicul meu se joaca de pe xp fara probleme. Dar doar de curiozitate, ce versiune de xp ai?Kidaaa wrote:as vrea sa aflu cum pot sa joc pe windows xp deoarece eu cand il deschid mi se inchide lepotpul iar cand il deschid pe leptopul fratelui meu care are windows 7 se deschide fara probleme ce`are?
- full skill
- Registered for: 12 years 7 months
- 12
- Cont Premium: og_killer
Imi da eroarea obisnuita "Could not create a Java Virtual Machine". Am PC bun. De cand am bagat din nou Windows-ul (reinstalat) nu mai merge. Ma puteti ajuta printr-un simplu PM si va raman recunoscator.