Nu ca doar al meu a fost rezolvat! Il tin deschis sa fie dar poate cadea oricand pentru ca nu e cu gamepc, e cu consola.
Serverele nu au patit nimic, sunt toate acolo !
Citeste cu atentie :
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !
Citeste cu atentie :
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !
Sa speram, eu sincer ma bucur de acest downtime intr'un fel pentru ca 5 zile nu am jucat minecraft si acesta este un + pentru mine care ma captivez usor in lumea jocurilor dar nu si pentru jucatorii de pe serverul meu care timp de 5 zile m'au secat...
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥ Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici! Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
Dedicatul este perfect functional !
Mai avem doar de rezolvat cu licenta gamecp care va fi achizitionata in urmatoarele ore din ziua de astazi.
Citeste cu atentie :
Citeste cu atentie :