Cum sa jucam Minecraft!
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 5 months
- 12
Uitati unul mai bun care-l folosesc eu: http://thepiratebay.se/torrent/6677805/ ... _Installer]
E instaler, contine 3 updatere, printre care si Updater cu care se fac update-urile la cea mai noua versiune. Tot cu el intri si in joc, debifand Force Update. Functioneaza pe orice server, desigur, inafara de cele Premium
Recomand, nu mi-a dat nici-o eroare.
E instaler, contine 3 updatere, printre care si Updater cu care se fac update-urile la cea mai noua versiune. Tot cu el intri si in joc, debifand Force Update. Functioneaza pe orice server, desigur, inafara de cele Premium
Recomand, nu mi-a dat nici-o eroare.

- skill 0
-
- 12
Sall sunt nou pe aceasta comunitate!!
Am asa o problema!!
Cum pot trece de la versiunea 1.4.4 pe 1.4.2 am incercat sa reinstalez minecraftul si tot 1.4.4 e ce pot face?! am vazut in acest topic ce a sps un membru si am incercat dar tot 1.4.4 e ajutatima plzz vreau sa jok pe 1.4.2 fiindca am un sv de 1.4.2 va rog la toti ajutor!!!
Multumesc!!
Am asa o problema!!
Cum pot trece de la versiunea 1.4.4 pe 1.4.2 am incercat sa reinstalez minecraftul si tot 1.4.4 e ce pot face?! am vazut in acest topic ce a sps un membru si am incercat dar tot 1.4.4 e ajutatima plzz vreau sa jok pe 1.4.2 fiindca am un sv de 1.4.2 va rog la toti ajutor!!!
Multumesc!!
- skill 0
-
- 12
Cand intru in minecraft dau sa ma joc la multiplayer si scriu acolo: FUN.MINECRAFT-ROMANIA.COM, si dupaia imi zice sa bag id si parola si scriu asa: login:.... password:..... si tot imi apare sa bag id si parola
si nu stiu ce sa fac help.
- full skill
- Registered for: 13 years
- 13
- Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.
Cand intri pe server prima oara apasa pe T si scrie /register parola parola, in loc de parola pui tu ce vrei. Dupa iesi si intri iar pe server si scrii doar /login parola.NinjaMarius wrote:Cand intru in minecraft dau sa ma joc la multiplayer si scriu acolo: FUN.MINECRAFT-ROMANIA.COM, si dupaia imi zice sa bag id si parola si scriu asa: login:.... password:..... si tot imi apare sa bag id si parola
- skill 0
-
- 12
ajutatima va rog cine ma ajuta din admini??!asqQuel wrote:Sall sunt nou pe aceasta comunitate!!
Am asa o problema!!
Multumesc!!
- Fost Moderator
-
- Registered for: 13 years
- 13
Incearca sa descarci bin-ul de la 1.4.2 si sa nu mai dai force update!asqQuel wrote:ajutatima va rog cine ma ajuta din admini??!asqQuel wrote:Sall sunt nou pe aceasta comunitate!!
Am asa o problema!!
Multumesc!!