Salut .
M-am gandit sa imi incerc si eu norocul . Cat despre mine , nu stiu sa fac filmulete sau skinnuri .
Varsta : 15
Experienta in MC : cunosc cam 75%-80% din joc , nu sunt incepator .
Ce imi doresc ? Sa pot avea comanda de a face ziua momentan si tp . De ce ? Pentru ca eu sunt online in fiecare zi cel mai mult intre orele 8-12 dimineata si 10-12 seara , cand nu sunt admini pe server care sa ajute playeri cu raspunsuri , respectiv sa faca ziua .
Dupa cum am spus cunosc bine jcul deci pot ajuta playerii cu raspunsuri legate de MC . Daca primesc ceva , voi incerca sa fiu mai activ si pe forum deasemenea , ca si in joc . Puteti intreba playeri daca sunt online si veti vedea ca sunt online mai mereu .
Sper sa imi acordati macar o sansa , si nu o sa va dezamagesc .
P.S. : De asemenea va pot ajuta si in server prin a pastra ordine intre playeri , a face mai multe sloturi de case etc. Din cate am inteles eu , cea ce cer eu aici este admin pe server daca nu ma insel , cum a avut si goagle , cum are si scorpion si matrix .
Daca primesc ma voi asigura ca va fi un server fara grifferi , fara nesimtiti . Voi ajuta pe oricine are nevoie de ajutor , atat cat pot si eu . Marele meu avantaj este ca sunt online dimineata si seara tarziu cand nici un admin nu este online ( playerii urasc cand nu este cineva sa faca ziua , sau sa le raspunda la intrebari xD ) .
Atat am avut de spus . Ms