Diferenta membrilor
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- full skill
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 10 months
- 13
- Status: TERRARIA FTW! ^^
Sincer nu credeam ca sunt oameni de acest fel pe acest forum:|!
Si asae degeaba bagam 100 de reguli ca nu o sa schimbe nimic,eu zic ca la concursuri sa fie ceva mai multe reguli.
Iar la ajutor cred ca vin aici pt ca nau gasit in alta parte ajutor.
Si asae degeaba bagam 100 de reguli ca nu o sa schimbe nimic,eu zic ca la concursuri sa fie ceva mai multe reguli.
Iar la ajutor cred ca vin aici pt ca nau gasit in alta parte ajutor.

[/spoiler]
Click here => http://adf.ly/Ig6gn

- full skill
- Registered for: 13 years 10 months
- 13
Ar trebui mai multe restrictii de ex:
- Ceri ajutor doar daca ai 10 posturi pe forum (exista pe multe forumuri aceasta regula)
- Minim o saptamana vechime pe forum pentru a participa la concursuri (asa fac 10 conturi si ma inscriu cu toate ...)
- Adaugam categorii noi la care ai voie sa intri doar cu minim 50 posturi... (am sa vorbesc cu mafios mai detaliat)
s.a.m.d !
- Ceri ajutor doar daca ai 10 posturi pe forum (exista pe multe forumuri aceasta regula)
- Minim o saptamana vechime pe forum pentru a participa la concursuri (asa fac 10 conturi si ma inscriu cu toate ...)
- Adaugam categorii noi la care ai voie sa intri doar cu minim 50 posturi... (am sa vorbesc cu mafios mai detaliat)
s.a.m.d !
- skill +2
-
- Registered for: 13 years 8 months
- 13
- Status: Hard Work On Forum.
I'm back! - Location: Romania!
Pro buna idee Stunt3r .Stunt3r wrote:Ar trebui mai multe restrictii de ex:
s.a.m.d !
Nume in joc : teemolegend
Daca te-am ajutat apasa butonul MULTUMESC
Regulament forum: viewtopic.php?f=21&t=104
Daca te-am ajutat apasa butonul MULTUMESC
Regulament forum: viewtopic.php?f=21&t=104
- skill +4
- Registered for: 13 years 8 months
- 13
- Status: Custom maps everywhere D:
Ma asteptam sa fie mult mai multi tradatori, dar vad ca exista multi jucatori fideli.
Bravo tuturor pentru ca ati vazut ca Minecraft-Romania este un server potrivit, si cel mai tare din Romania!!
Bravo tuturor pentru ca ati vazut ca Minecraft-Romania este un server potrivit, si cel mai tare din Romania!!
Nick in joc: dazzaman12 sau FizZmc
Daca aveti nevoie de ajutor si sunt on nu ezitati sa intrebati

Daca aveti nevoie de ajutor si sunt on nu ezitati sa intrebati

- skill 0
- Registered for: 13 years 6 months
- 13
mah eu unu sunt total deacord cu chestia asta.ca si intr-o seara era un retardat care intrase cu minecraftlover primea intruna ban pe cont de la dfernand pentru ca facea reclama la un server rival si inebunise si dfernand ca trebuia sa stea pe sv ca sa ii dea ban lu ala si sa ajute playeri si mafios la fel ce naiba ajunsese ala pana ma minecraftlover22 daca nu ma insel:|
Manele ie viata mea!
- Fondator
- Registered for: 14 years 1 month
- 14
Citeste cu atentie :
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !
respecta regulamentul.
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !
respecta regulamentul.