Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]
Cel mai simplu e cu hamachi... Descarci hamachi tu si prietenii tai. Doar tu te duci la Create a new network. Bagi un id si o parola simpla. (Id: abc555 , parola:
555abc) intri in server.properties cu notepad si la server ip pui ipv4 addressul de la hamachi. Fara port, doar ip. Acum prietenii tai sa se duca in hamachi la Join an existing nerwork si pun idul si parola aleasa de tine. In minecraft ei pun ipul de la hamachi pe care l-ai pus tu in server.properties
Într-un final m-am adaptat, îţi arăt eu cum se face
Că eu înţep prin vorbe, nu îmbrăcat la patru ace
Mă minţeam constant că toate erau greşeli şi iluzii
Şi în loc de oameni preferam lângă mine perfuzii
StopMe wrote:Cel mai simplu e cu hamachi... Descarci hamachi tu si prietenii tai. Doar tu te duci la Create a new network. Bagi un id si o parola simpla. (Id: abc555 , parola:
555abc) intri in server.properties cu notepad si la server ip pui ipv4 addressul de la hamachi. Fara port, doar ip. Acum prietenii tai sa se duca in hamachi la Join an existing nerwork si pun idul si parola aleasa de tine. In minecraft ei pun ipul de la hamachi pe care l-ai pus tu in server.properties
Asa am facut da nu merge sa intre si nu inteleg de ce
Imi merge asta 192.168.0.1 unde treuie sa-l pun la minecraft?
Nu il pui , acum ai port facut la ip , acum cauta ip-ul tau pe net si baga-l in server properties si il bagi la server-ip si dupaia ii dai save si iti inviti prietenii sa se joace pe el !