Cerere YT banner

Daca ai nevoie de o anumita imagine modificata/creata posteaza o cerere.
Atentie, nu este garantam 100% ca vei fi ajutat, nu este un forum de design iar aceasta este o sectiune bonus

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 11 years 11 months
12

Re: Cerere YT banner Post by CrazyGamingRO »

TyreXel wrote:Poftim, sper sa iti placa:

Image

Daca nu se incadreaza bine, voi redimensiona
The photo that you uploaded is too small! It must be at least 2120 pixels wide and 1192 pixels tall. Dismiss

Mersi oricum, e super genial !
Fost Moderator
Fost Moderator
Registered for: 13 years 7 months
13

Re: Cerere YT banner Post by TyreXel »

Voi redimensiona si revin cu edit.
Mi-a facut placere sa fiu Administrator pe aceasta comunitate, dar nu mai pot activa, deoarece incep un nou capitol din viata care este mult mai important. Succes la toti si la toate, mi-a facut cea mai mare placere.

Image

Nick in game: radicalTERRA

"Nothing is real, everything is permitted."

[spoiler=Expand]Image

Image[url=steam://friends/add/76561198018875447]Image[/url]

[/spoiler]
skill 0
skill 0
12

TyreXel wrote:Voi redimensiona si revin cu edit.
Astept :P
Fost Moderator
Fost Moderator
13

Imi pare rau ca zic asta, dar este prea mult de munca la dimensiunea aceea, durezaza foarte mult si nu prea mai am timp... scuze.

Apropo, noul sistem de la YouTube este rupt din .... nu ma gandeam sa fie asa prost. Daca era pe vechiul design, poate faceam, dar cel nou ma bate si nu am timp sa fac pentru enspe mii de rezolutii de dispozitive.

Scuze iar, te las pe mana lui Bobo.
Mi-a facut placere sa fiu Administrator pe aceasta comunitate, dar nu mai pot activa, deoarece incep un nou capitol din viata care este mult mai important. Succes la toti si la toate, mi-a facut cea mai mare placere.

Image

[spoiler=Expand]Image

[/spoiler]
skill 0
skill 0
12

TyreXel wrote:Imi pare rau ca zic asta, dar este prea mult de munca la dimensiunea aceea, durezaza foarte mult si nu prea mai am timp... scuze.

Apropo, noul sistem de la YouTube este rupt din .... nu ma gandeam sa fie asa prost. Daca era pe vechiul design, poate faceam, dar cel nou ma bate si nu am timp sa fac pentru enspe mii de rezolutii de dispozitive.

Scuze iar, te las pe mana lui Bobo.
Pacat, Bobo nu are timp, nici tu n-ai... iar al tau era genial, Bobo pune un copyright cat jumatate din banner, e bun, dar al tau mi se pare de 10000 de ori mai bun. Oricum, multumesc pentru atentia ta !
skill 0
skill 0
12

UP ! Chiar nimeni? :(
Fost Moderator
Fost Moderator
Registered for: 12 years 9 months
12
Status: Back... kinda.
Cont Premium: WoophRadu

Re: Cerere YT banner Post by WoophRadu »

CrazyGamingRO wrote:UP ! Chiar nimeni? :(
Cum adica "Chiar nimeni"? Nu vezi ca deja ai mult variante din care sa alegi? Nu e vina noastra ca sistemul YouTube e dat peste cap... Nu fii asa de insistent ca nu da bine...
Image
Image
[ytsig]WoophTheCreeperRO[/ytsig]
Image

Image[url=steam://friends/add/76561198067346802]Image[/url]
Image Image Image
skill 0
skill 0
12

WoophRadu wrote:
Cum adica "Chiar nimeni"? Nu vezi ca deja ai mult variante din care sa alegi? Nu e vina noastra ca sistemul YouTube e dat peste cap... Nu fii asa de insistent ca nu da bine...
Care variante? Una cu copyright mare, si una PREA geniala, dar greu de redimensionat? :( Pacat de sistemul YouTube, si ca DarkOfBobo e inactiv, cu siguranta ar face ceva mai frumos fata de ce a facut pana acum, ca i-am dat o varianta din 2 pe care mi le-a dat :) Prima nu prea e buna, dar a doua ar fii excelenta. Am decat doua variante, dintre care una nu merge de la YouTube si una chiar nu-mi place. Macar 1-2 variante mai vreau.
full skill
full skill
Registered for: 12 years 2 months
12
Status: Asteptand sa nu ta mai uiti la statusul meu.

Re: Cerere YT banner Post by DarkOfBobo »

CrazyGamingRO wrote:
WoophRadu wrote:
Care variante? Una cu copyright mare, si una PREA geniala, dar greu de redimensionat? :( Pacat de sistemul YouTube, si ca DarkOfBobo e inactiv, cu siguranta ar face ceva mai frumos fata de ce a facut pana acum, ca i-am dat o varianta din 2 pe care mi le-a dat :) Prima nu prea e buna, dar a doua ar fii excelenta. Am decat doua variante, dintre care una nu merge de la YouTube si una chiar nu-mi place. Macar 1-2 variante mai vreau.
Nu sunt inactiv. Faza e ca nu mai gasesc proiectul :)) si daca il iau pe asta o sa iasa cam nasol. O sa incerc sa mai caut perin pc.
Image
Fost Moderator
Fost Moderator
13

Poate reusesti sa revii la vechiul design, daca e asa, poate reusesc sa-l fac pentru ala, pe noul design nu ma bag ca nu-mi place si e dificil.

EDIT: https://www.youtube.com/onechannel daca dai scroll pana jos vei vedea butonul "Switch back".
Acum nu-ti garantez ca am timp sa continui poza, dar daca voi avea vei gasii background-ul aici.

Image

[spoiler=Expand]Image

[/spoiler]
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Cereri”