Daca ai nevoie de o anumita imagine modificata/creata posteaza o cerere. Atentie, nu este garantam 100% ca vei fi ajutat, nu este un forum de design iar aceasta este o sectiune bonus
Mi-a facut placere sa fiu Administrator pe aceasta comunitate, dar nu mai pot activa, deoarece incep un nou capitol din viata care este mult mai important. Succes la toti si la toate, mi-a facut cea mai mare placere.
Imi pare rau ca zic asta, dar este prea mult de munca la dimensiunea aceea, durezaza foarte mult si nu prea mai am timp... scuze.
Apropo, noul sistem de la YouTube este rupt din .... nu ma gandeam sa fie asa prost. Daca era pe vechiul design, poate faceam, dar cel nou ma bate si nu am timp sa fac pentru enspe mii de rezolutii de dispozitive.
Scuze iar, te las pe mana lui Bobo.
Mi-a facut placere sa fiu Administrator pe aceasta comunitate, dar nu mai pot activa, deoarece incep un nou capitol din viata care este mult mai important. Succes la toti si la toate, mi-a facut cea mai mare placere.
TyreXel wrote:Imi pare rau ca zic asta, dar este prea mult de munca la dimensiunea aceea, durezaza foarte mult si nu prea mai am timp... scuze.
Apropo, noul sistem de la YouTube este rupt din .... nu ma gandeam sa fie asa prost. Daca era pe vechiul design, poate faceam, dar cel nou ma bate si nu am timp sa fac pentru enspe mii de rezolutii de dispozitive.
Scuze iar, te las pe mana lui Bobo.
Pacat, Bobo nu are timp, nici tu n-ai... iar al tau era genial, Bobo pune un copyright cat jumatate din banner, e bun, dar al tau mi se pare de 10000 de ori mai bun. Oricum, multumesc pentru atentia ta !
Cum adica "Chiar nimeni"? Nu vezi ca deja ai mult variante din care sa alegi? Nu e vina noastra ca sistemul YouTube e dat peste cap... Nu fii asa de insistent ca nu da bine...
Cum adica "Chiar nimeni"? Nu vezi ca deja ai mult variante din care sa alegi? Nu e vina noastra ca sistemul YouTube e dat peste cap... Nu fii asa de insistent ca nu da bine...
Care variante? Una cu copyright mare, si una PREA geniala, dar greu de redimensionat? Pacat de sistemul YouTube, si ca DarkOfBobo e inactiv, cu siguranta ar face ceva mai frumos fata de ce a facut pana acum, ca i-am dat o varianta din 2 pe care mi le-a dat Prima nu prea e buna, dar a doua ar fii excelenta. Am decat doua variante, dintre care una nu merge de la YouTube si una chiar nu-mi place. Macar 1-2 variante mai vreau.
Care variante? Una cu copyright mare, si una PREA geniala, dar greu de redimensionat? Pacat de sistemul YouTube, si ca DarkOfBobo e inactiv, cu siguranta ar face ceva mai frumos fata de ce a facut pana acum, ca i-am dat o varianta din 2 pe care mi le-a dat Prima nu prea e buna, dar a doua ar fii excelenta. Am decat doua variante, dintre care una nu merge de la YouTube si una chiar nu-mi place. Macar 1-2 variante mai vreau.
Nu sunt inactiv. Faza e ca nu mai gasesc proiectul si daca il iau pe asta o sa iasa cam nasol. O sa incerc sa mai caut perin pc.
Poate reusesti sa revii la vechiul design, daca e asa, poate reusesc sa-l fac pentru ala, pe noul design nu ma bag ca nu-mi place si e dificil.
EDIT: https://www.youtube.com/onechannel daca dai scroll pana jos vei vedea butonul "Switch back".
Acum nu-ti garantez ca am timp sa continui poza, dar daca voi avea vei gasii background-ul aici.