Fura Diamantul
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 6 months
- 13
te platesc cu un diamant sa mil dai pala(s-acu partea mare pe alte srv era aici poveste de 10 randuri:)) )am luat diamantul asta furat si furat si furat si furat si sititi voi.. ma duc in nether bat un strigoi dala ce o fi bat si un enderman fac eye of ender ma duc in ender caut dragon il dau ceva ce o sa bage notch ca sa fie si ala de comanie
ma duc in lumea reala iau de la mall 30 d stack d cobble si fac ditamai crateru pana la bedrock frumos nivelat dupa chem adminu inlocueste cobble cu bedrock fac si un geam sal astup si ala dupa tot bedrock si pun lava desupra la bedrock(geam) fac protectie si i dau lu mafios cel mai bun plugin de precioustone sa nu mai pice (exista doar 1 da e poveste:P) apoi fac un zid pana la cer in jur
bedrock.. si iarba de la suprafata din jurul craterului lafel
un acoperis la cer tot din bedrock si sa vad cum mai intri u acolo fara admin si no sa va dea nimeni ca am facut cerere si O SA VIL SCOT EU (la misto nici nu crek iau moderatorul:)))
ma duc in lumea reala iau de la mall 30 d stack d cobble si fac ditamai crateru pana la bedrock frumos nivelat dupa chem adminu inlocueste cobble cu bedrock fac si un geam sal astup si ala dupa tot bedrock si pun lava desupra la bedrock(geam) fac protectie si i dau lu mafios cel mai bun plugin de precioustone sa nu mai pice (exista doar 1 da e poveste:P) apoi fac un zid pana la cer in jur
un acoperis la cer tot din bedrock si sa vad cum mai intri u acolo fara admin si no sa va dea nimeni ca am facut cerere si O SA VIL SCOT EU (la misto nici nu crek iau moderatorul:)))
Nume in Joc:Dark

- skill +2
-
- Registered for: 13 years 7 months
- 13
MA CHINUI SA IAU ADMIN SI DAU BAN LA TOTIDarkXtreme wrote:te platesc cu un diamant sa mil dai pala(s-acu partea mare pe alte srv era aici poveste de 10 randuri:)) )am luat diamantul asta furat si furat si furat si furat si sititi voi.. ma duc in nether bat un strigoi dala ce o fi bat si un enderman fac eye of ender ma duc in ender caut dragon il dau ceva ce o sa bage notch ca sa fie si ala de comanie
- skill +2
-
- 13
vin la tn acasa intru pe calculatoru tau sterg ala ma fac admin imi dau si sv!!!!!!!!!osl wrote:platesc administratoru sa imi dea serveru' ;sterg toate adminele si descarc un program care da ban la toti jucatorii din lume de minecraft ,iar eoh raman singur si ascund diamantu' in Nikita (sa va vad akm)
- skill +1
-
- 13
si unde il ascunzi ma?GOKUSSJ10 wrote:vin la tn acasa intru pe calculatoru tau sterg ala ma fac admin imi dau si sv!!!!!!!!!osl wrote:platesc administratoru sa imi dea serveru' ;sterg toate adminele si descarc un program care da ban la toti jucatorii din lume de minecraft ,iar eoh raman singur si ascund diamantu' in Nikita (sa va vad akm)
Nick pe SV FallenAngel (contu acesta de forum e alu sormea)
http://s16.postimage.org/6ep3p3nr9/Photo_Share.png

http://s16.postimage.org/6ep3p3nr9/Photo_Share.png
- skill +3
-
- Registered for: 13 years 9 months
- 13
zic eu in locul lui: il ascund intr-o balena in main world o inconzor cu 1000 de randuri de bedrock(cu too many items) si fac mi de ender portals .
acuma zic eu (vilzur):iau un mod cu super tool distrug portalurile ,bedrocku,omor balena, si ascund diamantu intr-o gaura neagra din spatiu
acuma zic eu (vilzur):iau un mod cu super tool distrug portalurile ,bedrocku,omor balena, si ascund diamantu intr-o gaura neagra din spatiu

- skill 0
-
- Registered for: 13 years 5 months
- 13
- Status: Student...Nu te gandi ca "student" este o noua pasta de dinti...
bag mana in gaura neagra si iau
Ascund dimntu in chiloti..
Ascund dimntu in chiloti..
Ceeaperi il urasc pe imb...imb iubeste creeaperi...