Cum sa jucam Minecraft!

Aici veti gasi diverse tutoriale folositoare.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 13 years 8 months
13

Re: Cum sa jucam minecraft ! Post by Adinutza1 »

buna.ma numesc adina dak n ma cunoasteti.uitati..am o mare problema la clientul vostru defapt la toate =(( =(( =(( =(( ...imi da eroare cu bad video card drivers .Minecraft was unable to start because it failed to find an acelerated openGl mode.:( varog ajutatima chiar vreau sa incerc jocu.a si mai e cva.acu 3 luni am jkt si mergea perfect ....varog numi raspundeti cu:reinstaleaza java sau clientu.Multumesc
skill 0
skill 0
13

buna.ma numesc adina dak n ma cunoasteti.uitati..am o mare problema la clientul vostru defapt la toate =(( =(( =(( =(( ...imi da eroare cu bad video card drivers .Minecraft was unable to start because it failed to find an acelerated openGl mode.:( varog ajutatima chiar vreau sa incerc jocu.a si mai e cva.acu 3 luni am jkt si mergea perfect ....varog numi raspundeti cu:reinstaleaza java sau clientu.Multumesc
skill +2
skill +2
13

Re: Cum sa jucam minecraft ! Post by M I H A I »

Adinutza1 wrote:buna.ma numesc adina dak n ma cunoasteti.uitati..am o mare problema la clientul vostru defapt la toate =(( =(( =(( =(( ...imi da eroare cu bad video card drivers .Minecraft was unable to start because it failed to find an acelerated openGl mode.:( varog ajutatima chiar vreau sa incerc jocu.a si mai e cva.acu 3 luni am jkt si mergea perfect ....varog numi raspundeti cu:reinstaleaza java sau clientu.Multumesc

Instaleaza Java+Open GL mode la tine in calculator adina si v-a merge aceiasi eroare o am si eu si clientul sa fie de la noi ;) :-*
skill 0
skill 0
13

Buna.Uite.am ultima versiune java dar nu inteleg de unde sa iau chestia aia numita open gl mode?:) imi poti da link sau mai bn dami add la idul:----------------.Baga aman2 idurile terog. pt ca nu crek ma gasesti mereu pe unul:))!Multumesc Anticipat

nu ai voie sa postezi date de contact . ai pm
skill 0
skill 0
13

Cand ejti disperata ca mne .... ce poti sa faci?scz pt iduri.dar ....:(AM NEVOIE DE AJUTOR CU EROAREA ACEEAX(!Mersi.
skill 0
skill 0
13

Re: Cum sa jucam minecraft ! Post by Gammer »

am intrat thnaks
skill 0
skill 0
13

haideti mhey:((( raspundeti:((
skill 0
skill 0
13

Re: Cum sa jucam minecraft ! Post by Notch »

cand te loghezi dai force update si tree sa mearga sigur ca si mie tot asa imi facea
Ma numesc Alex si m-am nascut la cererea insistenta a femeilor!!
Sunt Director la Academia Romana de Caterinca si misto din Cadrul Institutului de Smecheri si Ciocanari.
Ma ocup in general cu trafic de carne vie(in special vaci, vitzei, purcei) si iarba (sunt cerute: patrunjelul si mararul) .
Am vreo 14 ani, trebuia sa am 18, dar fetele mi-au mancat 4 ani din viata.
Ador sa citesc abecedarul fara litere si cartea fara pagini.
skill 0
skill 0
13

crezi ca nu m-am gandit noch?:|atat de proasta sa fiu?:|!zimi alta rezolvare mai cu capu pe umeri.Terog.Multumescc:*
Fondator
Fondator
Registered for: 14 years 1 month
14
Mafios_X’s avatar
Loading…

Re: Cum sa jucam minecraft ! Post by Mafios_X »

Deschide-ti propriul topic aici viewforum.php?f=5 , nu fa spam in acesta !
Citeste cu atentie :
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !

respecta regulamentul.
Post a new topic Post a reply

Return to “Tutoriale”