Stai linistit, eu te stiu p tn, esti d treaba si esti cu vechime, noi nu neam mutat, dupa ce au plecat aia, neam dat umpic la fund, si mafios a facut ce trebuia.TheSpaceBoy wrote:hmm. eu de la inceput nu-i suportam da am tacut:)) todeauna ma gandeam de ce nu revine mafios cu conducerea ca a fost bine rau cand era el bosu:)). am fot si eu pe comunitatea lor din cauza ca am crezut ca sa mutat cu totul la alta adresa.Defapt ic3 mia zis dar acum ca stiu adevarul mam intors:P
ps: dupa ce am citit toate replyurile mie frik sa nu credeti ca sunt un tradator adica eu pentru nimic din lume nu as pleca. am vazut ca pe forumu asta nu mai sunt topicuri noi si mam gandit ca sa mutat.De stiam dinainte Mafios_x poate iti mai aduci aminte dar eu joc de mult pe comunitatea asta de vreo 8/9 luni nu as tradao sau parasio pt giusepe si ic3box? copii aia? eu deja stiam sa merg cand sau nascut... niciodata nu mia placut cum au condus. Mafios_X nush dc teai retras sau ai facut ce ai facut dar vad ca tot cu tine e bine:P.
DECI REPET nu am stiut ca sunt tradatori si e alta comunitate. SERIOS
Zeus mai usor cu off topic.
darkkfruit, serverele sunt ale noastre, raman la noi, insa din cate am inteles ne trebuie alti cumparatori, care sa se ocupe de ele.
Edit: Zeus ai primit warn, sunt mai rapid decat butonul de edit sa sti