TRADARE !

Aici stafful Minecraft Romania vor afisa diverse anunturi.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

full skill
full skill
Status: Offline
Registered for: 13 years 10 months
13
Status: TERRARIA FTW! ^^

Re: TRADARE ! Post by LaVrajeala »

TheSpaceBoy wrote:hmm. eu de la inceput nu-i suportam da am tacut:)) todeauna ma gandeam de ce nu revine mafios cu conducerea ca a fost bine rau cand era el bosu:)). am fot si eu pe comunitatea lor din cauza ca am crezut ca sa mutat cu totul la alta adresa.Defapt ic3 mia zis dar acum ca stiu adevarul mam intors:P
ps: dupa ce am citit toate replyurile mie frik sa nu credeti ca sunt un tradator adica eu pentru nimic din lume nu as pleca. am vazut ca pe forumu asta nu mai sunt topicuri noi si mam gandit ca sa mutat.De stiam dinainte Mafios_x poate iti mai aduci aminte dar eu joc de mult pe comunitatea asta de vreo 8/9 luni nu as tradao sau parasio pt giusepe si ic3box? copii aia? eu deja stiam sa merg cand sau nascut... niciodata nu mia placut cum au condus. Mafios_X nush dc teai retras sau ai facut ce ai facut dar vad ca tot cu tine e bine:P.
DECI REPET nu am stiut ca sunt tradatori si e alta comunitate. SERIOS
Stai linistit, eu te stiu p tn, esti d treaba si esti cu vechime, noi nu neam mutat, dupa ce au plecat aia, neam dat umpic la fund, si mafios a facut ce trebuia.

Zeus mai usor cu off topic.

darkkfruit, serverele sunt ale noastre, raman la noi, insa din cate am inteles ne trebuie alti cumparatori, care sa se ocupe de ele.

Edit: Zeus ai primit warn, sunt mai rapid decat butonul de edit sa sti ;)
Image

[spoiler]
[/spoiler]

9GAG, THE SOUL EATER
Click here => http://adf.ly/Ig6gn

Caut pe cineva cu care sa joc Battlefield Bad Company 2. Daca are cineva chef contactatima cu un pm aici sau pe fb la Cosmin Ciucioiu ^^
skill 0
skill 0
Registered for: 12 years 8 months
12

Re: TRADARE ! Post by LeBuax »

TheSpaceBoy wrote:hmm. eu de la inceput nu-i suportam da am tacut:)) todeauna ma gandeam de ce nu revine mafios cu conducerea ca a fost bine rau cand era el bosu:)). am fot si eu pe comunitatea lor din cauza ca am crezut ca sa mutat cu totul la alta adresa.Defapt ic3 mia zis dar acum ca stiu adevarul mam intors:P
ps: dupa ce am citit toate replyurile mie frik sa nu credeti ca sunt un tradator adica eu pentru nimic din lume nu as pleca. am vazut ca pe forumu asta nu mai sunt topicuri noi si mam gandit ca sa mutat.De stiam dinainte Mafios_x poate iti mai aduci aminte dar eu joc de mult pe comunitatea asta de vreo 8/9 luni nu as tradao sau parasio pt giusepe si ic3box? copii aia? eu deja stiam sa merg cand sau nascut... niciodata nu mia placut cum au condus. Mafios_X nush dc teai retras sau ai facut ce ai facut dar vad ca tot cu tine e bine:P.
Ce ti-am zis eu mă ? Bă ,este treaba TA că ai jucat acolo. DAR , nu mă aburi pe mine că cică eu ţi-am zis. :|
BANNED
BANNED
Registered for: 12 years 9 months
12
Status: Shoop Da Whoop

Re: TRADARE ! Post by darkkfruit »

darkkfruit, serverele sunt ale noastre, raman la noi, insa din cate am inteles ne trebuie alti cumparatori, care sa se ocupe de ele.
Deci fostii owneri si-au luat remove? Nu exista nici o sansa sa li se inapoieze ownership-ul?
OFF:Parca multi-account era motiv de ban pe fiecare cont:-? LEHORN este suspendat 7 zile , si-si-a facut un cont Zeus..
Ign : Holy

Come on haters,scream for me!

Some people are so poor that the only thing they have is money!

LoL - How to dodge Queue like a Baus.

[spoiler][/spoiler]
BANNED
BANNED
Registered for: 12 years 11 months
12
Status: Feed me.

Re: TRADARE ! Post by zzandrei »

TheSpaceBoy, te rog nu mai "aburi" lumea cu linguseli de acest fel. Adica tu, prin postul tau, vrei sa zici ca te-ai intors aici dupa ce ti-a zis Ic3Box?Eu cred ca te-ai intors aici cand ai vazut ca forumul nu mai exista, si ca serverele s-au mutat aici. TOTI am facut acest lucru, pentru ca TOTI am fost mintiti. Dupa ce am intrat pe forumul acela mi-a zis un om mai important ca minecraft-romaia.com nu mai exista, si ca forumul a fost mutat. :)
Fost Moderator
Fost Moderator
Registered for: 13 years 10 months
13
Status: I am sorry, but I cannot be friends with a goddess, because I have signed a contract with a devil.
Cont Premium: RazvanTheKing

Re: TRADARE ! Post by LeonardoDaVinci »

Si acum,v-ati iesit din minti.Mi se pare ciudat faptul ca pana acum nu v-a durut deloc.Nu ma surprinde,oamenii sunt ca niste animale,se imbulzesc ca sa atinga carnea cea buna,si celor slabi le ramane cea stricata.
De ce sa ne luptam.Ati **** de la inceput.Noi v-am dat un deget ati luat toata p***.
Atat pentru azi.
Even now, I still remember the white of the snow of that day
I will never forget the warmth of the lips I first kissed
I still love you.

Image

Nu raspund la PM-uri. Nu ajut pe privat. Nu sunt sociabil. Nu ma mai puneti la respect, nu-l merit.
skill +1
skill +1
Registered for: 13 years 2 months
13
Status: Elev XI

Re: TRADARE ! Post by TheSpaceBoy »

lol pe cine aburesc eu ma. iti dadeam si conferinta de pe mess cu ic3 am vazut siteul la status si lam intrebat si mia zis da intra fati cont ca sa mutat aici. WTF. pe cine aburesc eu scuze pt posthunting dar eu, linguseli exista o diferenta in a lingusi s ia spune adevaru.de unde sa stiu eu ca nu sau mutat daca nu mia zis nimeni tot ce auzeam e ca aia e noua comunitate. da adevarat mam intors aici pentru ca am vazut ca nu merge siteul lam intrebat pe dfernand si mia explicat cum sta treaba. lavrajeala mersi pentru ca susti sunt multi care imi poarta pica prin simplu fapt ca eu am muncit 8 luni sa ajung unde sunt si tot voi imi dati in cap wooney ala a venit in comunitate direct cu politist. ca e varu lu ic3.. ma rog nu ma suportati asta e dar macar incercati sa vedeti adevarul.zzz andrei te credeam mai cu cap ,gandeste de 2 ori inainte sa vorbesti ,astfel de vorbe impotriva mea ma asteptam mai mult la andreigrip.ma rog credeti ce vreti
*I'm Back *
*More Dumb,More WTF IS THIS , More ME*
BANNED
BANNED
Registered for: 12 years 11 months
12
Status: Feed me.

Re: TRADARE ! Post by zzandrei »

Am gandit cu cap, si ce ai zis tu in postul anterior mi s-a parut o minciuna. De acolo reiese ca tu ai iubit enorm de mult aceasta comunitate, ca te gandeai mereu la mafios ca era fondator bun, ca mereu vroiai sa te intorci aici in comunitate, dar NU AI PUTUT. Scuza-ma, tu ai putut sa te intorci aici oricand dar serverele erau pe acea comunitate, de aceea ai decis sa stai acolo.

Si eu am fost la fel, dar EU NU AM ZIS tot ce ai zis tu acolo doar ca sa ma dau bine pe langa admini. In fine, eu am incheiat discutia aici ca nu vreau sa ma cert, doar mi-am zis opinia mea personala, nu imi zici tu mie "ma asteptam la mai umlte de la tine" :) .
skill +1
skill +1
13

Deci sa imi pice acum tavanu in cap daca deaia am plecat tu ce nu intelegi ma copile. eu am vazut serverele acolo, am auzit ca sa mutat, forumul asta era pur si simplu inactiv,ic3box mia zis ca sa mutat.Ce P*** mea sa fac. tu ce faceai in locul meu.Eu nici nu am stiut toata povesstea asta calculatorul meu aku nu merge sunt la vecina fac un cd cu windows sa fac pc:P de 1 zi juma nu merrge deci nu aveam de unde sa aflu mau repede
*I'm Back *
BANNED
BANNED
Registered for: 12 years 9 months
12

Re: TRADARE ! Post by Daxx »

Voi realizati ca va invartiti in CERC AICI? cititi ultimele pagini din acest thread. Nu faceti decat sa va certati sa sa va spuneti unui altuia cat de incompetent este. Trezitiva si lucrati impreuna. Ce rezolvati daca va insultati unul pe celalalt si da bateti pe cine a avut dreptate si cine nu?
skill +1
skill +1
13

Chiar ca rigllelion . zzzandrei mai bine laasam dusmania ne unim fortele toti admini si sa facem din staff unul unit nu un cacat cu ochi. deci ce zicceti?. propun Tc pt ca deja e prea mult posthunting si din partea mea..
*I'm Back *
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Anunturi administrative”