Pareri despre Minecraft-Romania.Com
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 10 months
- 13
- Status: Working...
Hey, comunitatea este de treabă, dar lipsește o oragnizare mai bună .
și... în legătura cu VIP, cred că ar trebuii ca jucătorii ce donează bani, să aibă parte și de o oportunitate legată de joc, o permisiune specială. Cum ar fi... să aibă acces la fly, sau să aibe acces la anumite comezi care au acces doar VIP. De ce? Pentru a atrage mult mai mulți clienți.
În legătură cu dezvoltarea: Cred că ar trebuii să încercați să faceți un SEO la blog (site) și la forum, să puneți mai multe tutoriale, să faceți cestii noi care să facă o comunitate de succes.
În legătură cu cei ce fac LP-uri (Let's Play), de ce nu vă adunați TOȚI și faceți în fiecare săptămână câte un video LP ?
Iar la postarea pe site, să aibă acces doar o anumite grupuri ce se ocupă de producție.
P.s: Pentru moderatorii ce nu știu asta, acest reply a fost postat într-un topic general, este un subiect de discuție.
și... în legătura cu VIP, cred că ar trebuii ca jucătorii ce donează bani, să aibă parte și de o oportunitate legată de joc, o permisiune specială. Cum ar fi... să aibă acces la fly, sau să aibe acces la anumite comezi care au acces doar VIP. De ce? Pentru a atrage mult mai mulți clienți.
În legătură cu dezvoltarea: Cred că ar trebuii să încercați să faceți un SEO la blog (site) și la forum, să puneți mai multe tutoriale, să faceți cestii noi care să facă o comunitate de succes.
În legătură cu cei ce fac LP-uri (Let's Play), de ce nu vă adunați TOȚI și faceți în fiecare săptămână câte un video LP ?
Iar la postarea pe site, să aibă acces doar o anumite grupuri ce se ocupă de producție.
P.s: Pentru moderatorii ce nu știu asta, acest reply a fost postat într-un topic general, este un subiect de discuție.

- skill +1
-
- Registered for: 13 years 2 months
- 13
- Status: ready to play !!
FORUM 6-7 (ar trbui mai bine strcturat )
SITE 5 ( PRIMA PAGINU NU AR TRBUI VIDEOCLIPURILE CI ANUNTURILE DE PE FORUM)
SERVER 8-9 (AR AVEA 10 DACA N-AR FI LAG)
- full skill
-
- Registered for: 13 years 6 months
- 13
- Status: Omul cu serverele.
Scuze că mă bag dar forumul este foarte bine structurat, prima pagină nu înţeleg de ce ar trebuii să conţină anunţuri când există forumul iar serverul este lag pentru că bukkitul este beta ci nu final release.alexandruxx3 wrote:FORUM 6-7 (ar trbui mai bine strcturat )
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
- skill +1
-
- Registered for: 13 years
- 13
- Status: Annoying You ;)
Forum 10, are detoate foarte folositoare si pentru amuzament si pentru comunicare si pentru server.
Site 10 deoarece este la zi.
Server 0 deoarece este OFFLINE! (dar in rest dau 10 si la server)
10 la toate, Minecraft Romania Rullz!
Site 10 deoarece este la zi.
Server 0 deoarece este OFFLINE! (dar in rest dau 10 si la server)
10 la toate, Minecraft Romania Rullz!
Toti vedem acelasi lucru, insa il percepem diferit.

Only My Friends can understand me .

Only My Friends can understand me .

- full skill
- Registered for: 13 years
- 13
- Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.
- Fondator
- Registered for: 14 years 1 month
- 14
Multumim tuturor pentru pareri!
Citeste cu atentie :
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !
respecta regulamentul.
- ai nevoie de ajutor la server-ul tau de MINECRAFT ? intri aici ajutor-server/
- ai nevoie de ajutor la MINECRAFT ? intri aici ajutor-joc/
- ceva in legatura cu server-ul nostru ? ai aici categoriile la toate serverele noastre minecraft-server/ !
respecta regulamentul.