Doresc domeniu :.com(skzgaming.com)
Voi face comunitate care sa aiba un trafic mediu de 100 vizitatori pe zii Couter-strike-Minercaft, tutoriaie minecraft si counter-strike video/scrise.
Server este comandat(cel de counter-strike )
Pana o sa am un sv de minercaft o sa-l pun pe al vostru intr-un forum redirect catre comuniatate+bannere si multe altele in favoarea voastra.
Nume in joc:teemolegend Daca te-am ajutat apasa butonul MULTUMESC Regulament forum:viewtopic.php?f=21&t=104
Doresc domeniu : ..com
Voi face : Un site cu tutoriale si resurse pentru programe gen PhotoShop , AffterEffecs , ... Tutoriale si resurse pentru jocuri , Linkuri de download pentru jocurile greu gasite pe net , tutoriale pentru PC , si restul . ( http://www.worldtutorial.com .. |Multumesc frumos !
Doresc domeniu : RezNick.Info
Voi face : Script Rezervare nick pentru servere de CS ! Gratuite ...
Am script am tot ...
Trebuie si niste baze de date !
Doresc domeniu : .net
Voi face : Un site de campionate / provocări in jocuri de Fifa , Cs , MC ( construcţii ) , toate jocurile multiplayer .
ex : un membru creează un campionat. Cand grupa este plina campionatul începe . Învingătorul câştiga fise virtuale la început , peste 5 - 6 luni intrarea o sa fie de la 0 la 5 euro si o sa castige bani reali .