Portofoliu - Cybernetyk
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- BANNED
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 5 months
- 12
- Status: \m/
- Cont Premium: StopMe_
Invata pe avatare sa pui gradient map, de obicei arata foarte bine acela mov-portocaliu, il pui pe soft light apoi adaugi color lookup si pui 3strip.hook, la text pui gradient overlay alb negru cu scale 100% si opacitatea cat mai mica + drop shadow opacity 100%, ala cu cercul la 90 de grade, mai jos pui 1,0,1 si cam atata. Trebuie sa mai inveti cu blur-ul cu mult mai multe, sa lucrezi cu texturi etc etc.

Că eu înţep prin vorbe, nu îmbrăcat la patru ace
Mă minţeam constant că toate erau greşeli şi iluzii
Şi în loc de oameni preferam lângă mine perfuzii

- full skill
- Registered for: 12 years 3 months
- 12
- Cont Premium: mad_cal1993
Iti multumesc Stop,despre gradient map stiam,dar cu Color Lookup nu stiam si chiar mi-a prins bine.La text la fel,a iesit mai bine ca inainte.Spre exemplificare uite ce am reusit sa fac:

- full skill
- Registered for: 11 years 10 months
- 11
- Status: Inapoi pe forum! >.<
Pana acum e bine. Invata sa pui Border, sa lucrezi mai bine cu textul si cu redimensionatul imaginilor, idem si la efecte.

- skill +3
-
- Registered for: 11 years 5 months
- 11
- Status: NEBUN
Daca tot ii zice-ti sa puna border de ce nu ii spuneti cum se si pune... orcum pt border ai multe variante , cea mai usoara e sa faci un apply img , dupa care dai 2x click pe ea , si te duci la inner shadow , negru , normal , 1 px , si 1 %.
- BANNED
- Registered for: 12 years 5 months
- 12
- Status: \m/
- Cont Premium: StopMe_
Andu13 mai usor cu posturile aici, deja faci ph. Cyber, pentru stroke du-te la blending options, selectezi stroke, 1px, si pui pe inside. Textul pune-l pe sharp, in niciun caz pe none. Cand creezi un avatar fa mai intai layerul 250x150 sau cat vrei tu, apoi dai copy la imagine pe layer si dai ctrl+t, apoi tragi din colt tinand shift stanga apasat, pentru a redimensiona corect, adica cu aspect ratio.
- Off-Topic :
- add pe lol: stopme1337

Că eu înţep prin vorbe, nu îmbrăcat la patru ace
Mă minţeam constant că toate erau greşeli şi iluzii
Şi în loc de oameni preferam lângă mine perfuzii