Problema Multiverse-Core
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- Fost Moderator
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 10 months
- 13
- Status: I am sorry, but I cannot be friends with a goddess, because I have signed a contract with a devil.
- Cont Premium: RazvanTheKing
Daca nu aveti back-up la server incercati un reinstall la toate pluginurile. Daca nici asa nu merge posibil sa fie o intercalare a pluginurilor. Aveti grija cand instalati ceva.
I will never forget the warmth of the lips I first kissed
I still love you.

- skill +2
- Registered for: 11 years 11 months
- 11
- Status: Eh... ce pot sa zic mai mult de atat: I'm fine:))
- Cont Premium: draand28
- skill +4
- Registered for: 12 years
- 12
MrCreeper. incearca sa reinstalezi essentialul, adica sa fie din nou setarile prestabilite si reinstaleaza multiverse-core!
Si la partea de la Faction nu creeaza nicio problema fiindca ar trebui sa apare si numele factiuni si numele lumi!
Deci tehnic vorbind Factions nu are nicio vina, doar reinstaleaza si reconfigureaza multiverse-ul!
Si la partea de la Faction nu creeaza nicio problema fiindca ar trebui sa apare si numele factiuni si numele lumi!

Deci tehnic vorbind Factions nu are nicio vina, doar reinstaleaza si reconfigureaza multiverse-ul!
- Fost Moderator
-
- Registered for: 13 years 1 month
- 13
- Status: - Maybe I'm bad, but I'm right!
- Cont Premium: ReevoXFR
Si eu trec prin aceasi 'perioada' cu server-ul, ai multe lumi si toate plugin-urile se 'calaresc' unele peste altele si se blocheaza/strica.
Eu folosesc PerWorldPlugins, descarca-l de pe Bukkit.org, uita-te cum sa-l configurezi si blocheaza factiunile doar pe lumea respectiva (banuiesc ca pe Survival).
Daca nu stii cum sa folosesti PWP-ul sa-mi zici ca-ti postez aici cum sa-l faci.
PS: Asta-i valabil doar daca folosesti Multiverse-Core pentru ca ai mai multe lumi...pentru aia a fost facut, nu pentru factiuni.
Eu folosesc PerWorldPlugins, descarca-l de pe Bukkit.org, uita-te cum sa-l configurezi si blocheaza factiunile doar pe lumea respectiva (banuiesc ca pe Survival).
Daca nu stii cum sa folosesti PWP-ul sa-mi zici ca-ti postez aici cum sa-l faci.
PS: Asta-i valabil doar daca folosesti Multiverse-Core pentru ca ai mai multe lumi...pentru aia a fost facut, nu pentru factiuni.

- full skill
- Registered for: 11 years 10 months
- 11
- Status: Inapoi pe forum! >.<
Multumim pentru tot ajutorul acordat!
Problema a fost rezolvata!
P.S: A fost de la mcore.. Cum l-am sters, prefixele au aparut.
Problema a fost rezolvata!
P.S: A fost de la mcore.. Cum l-am sters, prefixele au aparut.