CrazyGaming - Romanian YouTube Channel

Aici puteti posta videouri facute de voi sau nu; let's play-uri, co-opuri si altele.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 12 years
12

Re: CrazyGaming - Romanian YouTube Channel Post by CrazyGamingRO »

WoophRadu wrote:Subiecte: Tezele, Evolutia Minecraftului, aparitia 1.6, revolutia Anti-IHATEPINK, comunitatea aceasta, etc.. Mai gasesti tu. ;)
Nu sunt de acord cu revolutia Anti-IHATEPINK, cine sunt eu sa comentez despre IHATEPINK? El este de 100000 de ori mai bun ca mine in ceea ce face, asa ca mi se pare nesimtire sa-l comentez eu.

In rest, da, este bine...

Apropo, un subscribe, ceva? >:D<

Am incercat sa filmam skyblock, problema este alta... Am filmat, bun... dar :-ss a fost un epic fail =)) dupa ce am facut casa, tot ce am facut a fost sa ne aruncam de pe mapa, sa sarim ca toti apucatii si panarama din-asta, asa ca nu cred ca-l randez, mi se pare oribil.
Fost Moderator
Fost Moderator
Registered for: 12 years 9 months
12
Status: Back... kinda.
Cont Premium: WoophRadu

Re: CrazyGaming - Romanian YouTube Channel Post by WoophRadu »

Hey, stai umpiiiic, si eu sunt de partea lui IHP, eu ziceam sa comentezi celor care sunt Anti-IHP! :)) M-ai inteles gresit :-j
Image
Image
[ytsig]WoophTheCreeperRO[/ytsig]
Image

Image[url=steam://friends/add/76561198067346802]Image[/url]
Image Image Image
skill 0
skill 0
12

WoophRadu wrote:Hey, stai umpiiiic, si eu sunt de partea lui IHP, eu ziceam sa comentezi celor care sunt Anti-IHP! :)) M-ai inteles gresit :-j
:DD

Oricum, mersi de sustinere... Sper sa ma dezvolt, desi cu pasi repezi am ajuns la 10 subs, acum stagnez :)) Pacat, nu are cine sa ma ajute. Sa NE ajute, de fapt, pe mine si pe Rainbow.
Fost Moderator
Fost Moderator
Registered for: 12 years 9 months
12
Status: Back... kinda.
Cont Premium: WoophRadu

Re: CrazyGaming - Romanian YouTube Channel Post by WoophRadu »

Zi-i la Rainbow ca are un nume frumos :"> :))
Image
Image
[ytsig]WoophTheCreeperRO[/ytsig]
Image

Image[url=steam://friends/add/76561198067346802]Image[/url]
Image Image Image
skill 0
skill 0
12

Are, are... dar n-are si cunostiinte, ca sa ne ridicam :) Orice ajutor e bine-venit, si vom intoarce, mai tarziu, favoarea ! :) Vreo idee de promovare, Wooph?
skill 0
skill 0
12

UP ! :) Azi vor aparea 3-4 video-uri noi, ca sa compensam cu pauza pe care am avut-o ! Deja l-am filmat pe unul singur, insa nu din Minecraft, dar, din pacate, am tinut microfonul normal, nu cel de la casti... si se aude un zgomot ciudat, iar odata mi-a cazut microfonul din suport :))

Oricum, asta nu e chiar fail, si are 14 minute sau 15, e la 70% la render ! :P

Ne cerem scuze pentru inactivitate, azi vom filma:

1. Ceea ce am filmat acum, sa se randeze si sa se uploadeze
2. 1-2 episoade din "Minecraft intre 4 pereti"
3. Rainbow va filma o serie surpriza, bine, nu chiar frumoasa, adica cautata, dar ramane totul surpriza.
4. Voi filma eu ceva random, nu chiar un gameplay dintr-un joc, ci unde am ajuns eu, joc asa filmand putin... Si daca va place, continui si seria aia, evident, iau jocul de la 0.
5. Inca un joc, un episod.

Asta ne-am propus, din 5, avem in cap sa respectam macar 3, avand in vedere ca punctul 1 este gata !

Apropo, cine a dat dislike la ultimul episod? >:D< Pentru ca vreau sa-i multumesc de vizionare, ma duce cat mai aproape de parteneriat :X Bine, nu, glumeam, dar tot e buna si aia o vizionare ! :P Daca avem deja dislike, inseamna ca suntem foarte buni :D Nah, glumeam, iar.

EDIT: A aparut acel video, s-a randat si uploadat, calitatea, ca deobicei, 720p HD... Oricum, este cam un fail, ca am zgomote pe fundal :)) Le rezolv eu, promit... Dati si voi un like, subscribe, ceva? As aprecia enorm suportul vostru !
skill 0
skill 0
12

UP ! Niste pareri, un sub, un like, ceva?
skill 0
skill 0
12

UP ! NU mai trece nimeni pe aici? :) Am filmat deja video-uri cu minecraft pentru toata saptamana, randate + uploadate. 1 e public, restul le voi pune zilnic ! Dupa ce am filmat toata saptamana(adica pentru toata saptamana), vom mai filma si o parte din saptamana viitoare :P

Un like si un subscribe ne ajuta ENORM si chiar va rugam s-o faceti.
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Video”