UP !

Azi vor aparea 3-4 video-uri noi, ca sa compensam cu pauza pe care am avut-o ! Deja l-am filmat pe unul singur, insa nu din Minecraft, dar, din pacate, am tinut microfonul normal, nu cel de la casti... si se aude un zgomot ciudat, iar odata mi-a cazut microfonul din suport
Oricum, asta nu e chiar fail, si are 14 minute sau 15, e la 70% la render !
Ne cerem scuze pentru inactivitate, azi vom filma:
1. Ceea ce am filmat acum, sa se randeze si sa se uploadeze
2. 1-2 episoade din "Minecraft intre 4 pereti"
3. Rainbow va filma o serie surpriza, bine, nu chiar frumoasa, adica cautata, dar ramane totul surpriza.
4. Voi filma eu ceva random, nu chiar un gameplay dintr-un joc, ci unde am ajuns eu, joc asa filmand putin... Si daca va place, continui si seria aia, evident, iau jocul de la 0.
5. Inca un joc, un episod.
Asta ne-am propus, din 5, avem in cap sa respectam macar 3, avand in vedere ca punctul 1 este gata !
Apropo, cine a dat dislike la ultimul episod? >:D< Pentru ca vreau sa-i multumesc de vizionare, ma duce cat mai aproape de parteneriat

Bine, nu, glumeam, dar tot e buna si aia o vizionare !

Daca avem deja dislike, inseamna ca suntem foarte buni

Nah, glumeam, iar.
EDIT: A aparut acel video, s-a randat si uploadat, calitatea, ca deobicei, 720p HD... Oricum, este cam un fail, ca am zgomote pe fundal

Le rezolv eu, promit... Dati si voi un like, subscribe, ceva? As aprecia enorm suportul vostru !