Cum sa rezolvati problema cu Java Virtual Machine
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 11 years 11 months
- 11
tutoriale/virual-machine-java-windows-xp-t18052.html
Poftim tequila. Am citit ca ai windows XP, deci ar trebuii sa functioneze! Urmeaza pas cu pas fiecare indicatie!
Poftim tequila. Am citit ca ai windows XP, deci ar trebuii sa functioneze! Urmeaza pas cu pas fiecare indicatie!
IGN : LittleNemesis
- full skill
- Registered for: 12 years 1 month
- 12
- Status: Asteptand sa nu ta mai uiti la statusul meu.
Click dreapta pe iconita de la minecraft si apoi apesi pe Run as administrator (daca e in romana scrie Executare ca administratorvasilerobertdavid wrote:cum deschid minecraft cu dreptul de administrator???

- skill +3
- Registered for: 11 years 11 months
- 12
- Status: Intră pe site după luuuni, nu mai ştie să facă nimic. Help ? ~
Da ,dar pe calculatorul la un prieten ti-am incercat metodele si nu a mers nici una 
Asa ca am incercat metoda mea proprie care i-a mers si lui , dar si surorii lui : Sa stearga problemele de care nu avea nevoie pe calculator . (Prea mult spatiu ocupat)
Nu stiu de voi, dar inainte si eu am facut tot asa cand nu imi mergea

Asa ca am incercat metoda mea proprie care i-a mers si lui , dar si surorii lui : Sa stearga problemele de care nu avea nevoie pe calculator . (Prea mult spatiu ocupat)
Nu stiu de voi, dar inainte si eu am facut tot asa cand nu imi mergea

- full skill
- Registered for: 12 years 4 months
- 12
- Status: Drastic la nevoie dar corect!
Java virtual machine apare atunci cand nu mai ai suficienta memorie ram alocata java-ului. El nu poate rula niciun program nou deoarece nu mai are de unde sa ''traga'' memorie ram si cum a spus si anca trebuie sa iti cureti memoria ram. Cea mai buna metoda ar fi un RamRush care iti stocheaza ram-ul fara a afecta niciun fisier.