Casual Gaming

Aici puteti posta videouri facute de voi sau nu; let's play-uri, co-opuri si altele.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 12 years
12

Casual Gaming Post by JeffXtremuss »

Desi am deja un topic pe acest forum , am vrut sa fac unul separat pentru o noua serie de coop inceputa azi cu prietenul meu Bloo.In aceasta serie noi 2 jucam Tekkit , un mod de minecraft , povestind lucruri si incercand sa punem un zambet pe fata publicului. In caz ca sunteti interesati de acest fel de chestiuni , ne puteti gasi pe canalul meu deocamdata(JeffXtremuss) , daca seria aceasta va avea destul succes ne vom muta pe un canal separat dedicat doar respectivului Let's Play. In aceasta serie noi nu incercam sa fim perfecti , sa parem profesionisti sau altceva in genul , doar jucam Tekkit si vorbim , cum am face si fara Fraps sau altceva. De obicei in discutiile noastre apare cate 2-3 chicoteli si ne-am gandit ca aceste discutii ar putea interesa si pe altcineva. Va asteptam pe canalul JeffXtremuss si daca vi se pare interesant ce facem , puteti da un Like/Share pentru a ne ajuta si un Subscribe daca vreti sa vedeti mai multe.
Primul episod din serie il puteti gasi la adresa aceasta. In caz ca nu puteti accesa acel link , aveti aici un embed:

Puteti vedea mai multe precum si alte informatii despre seria noastra pe canal.

Have a nice day!
skill 0
skill 0
12

Re: Casual Gaming Post by JeffXtremuss »

UP!
Episodul 2 din Casual Gaming a aparut.

Click aici pentru a viziona videoul pe youtube!
skill 0
skill 0
12

Hristos a inviat! In curand vor aparea noi episoade din CasualGaming! UP!
skill 0
skill 0
12

Re: Casual Gaming Post by CrazyGamingRO »

Destul de bune video-urile, mie unul imi plac, desi nu sunt fanul vocilor groase atat de rau ca a ta. Cea mai groasa voce a carui fan sunt cred ca e a lui ProCata96, dar atat... Si nu pentru ca e mare, dar nu e nici groasa rau. Nici a lui Rainbow(partenerul meu de CO-OP, ATENTIE, CO-OP !!!!) nu imi place, si nici nu zic ca o sa-mi placa.

Oricum, treaba care o faceti m-a facut sa va dau subscribe, v-ati castigat un vizionar la video-uri !
skill 0
skill 0
12

Multumesc CrazyGamingRO si imi cer scuze pentru vocea mea. Asa m-a facut natura :D
Oricum , UP! Episodul 3 din CasualGaming a aparut!

Click pentru a viziona pe YouTube!
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Video”