Casual Gaming
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years
- 12
Desi am deja un topic pe acest forum , am vrut sa fac unul separat pentru o noua serie de coop inceputa azi cu prietenul meu Bloo.In aceasta serie noi 2 jucam Tekkit , un mod de minecraft , povestind lucruri si incercand sa punem un zambet pe fata publicului. In caz ca sunteti interesati de acest fel de chestiuni , ne puteti gasi pe canalul meu deocamdata(JeffXtremuss) , daca seria aceasta va avea destul succes ne vom muta pe un canal separat dedicat doar respectivului Let's Play. In aceasta serie noi nu incercam sa fim perfecti , sa parem profesionisti sau altceva in genul , doar jucam Tekkit si vorbim , cum am face si fara Fraps sau altceva. De obicei in discutiile noastre apare cate 2-3 chicoteli si ne-am gandit ca aceste discutii ar putea interesa si pe altcineva. Va asteptam pe canalul JeffXtremuss si daca vi se pare interesant ce facem , puteti da un Like/Share pentru a ne ajuta si un Subscribe daca vreti sa vedeti mai multe.
Primul episod din serie il puteti gasi la adresa aceasta. In caz ca nu puteti accesa acel link , aveti aici un embed:
Puteti vedea mai multe precum si alte informatii despre seria noastra pe canal.
Have a nice day!
Primul episod din serie il puteti gasi la adresa aceasta. In caz ca nu puteti accesa acel link , aveti aici un embed:
Puteti vedea mai multe precum si alte informatii despre seria noastra pe canal.
Have a nice day!

- skill 0
-
- 12
- skill 0
-
- 12
Destul de bune video-urile, mie unul imi plac, desi nu sunt fanul vocilor groase atat de rau ca a ta. Cea mai groasa voce a carui fan sunt cred ca e a lui ProCata96, dar atat... Si nu pentru ca e mare, dar nu e nici groasa rau. Nici a lui Rainbow(partenerul meu de CO-OP, ATENTIE, CO-OP !!!!) nu imi place, si nici nu zic ca o sa-mi placa.
Oricum, treaba care o faceti m-a facut sa va dau subscribe, v-ati castigat un vizionar la video-uri !
Oricum, treaba care o faceti m-a facut sa va dau subscribe, v-ati castigat un vizionar la video-uri !
- skill 0
-
- 12
Multumesc CrazyGamingRO si imi cer scuze pentru vocea mea. Asa m-a facut natura 
Oricum , UP! Episodul 3 din CasualGaming a aparut!
Click pentru a viziona pe YouTube!

Oricum , UP! Episodul 3 din CasualGaming a aparut!
Click pentru a viziona pe YouTube!