Salut.
Am o intrebare .. Daca vine un nou update la minecraft de exemplu 1.5.2 cum dau update la serverul meu bukkit ? Am pluginurile pe versiunea 1.5.1 , daca nu gasesc update la ele la 1.5.2 renunt la ele ?
Pentru noul update la 1.5.2 downloadez noul bukkit .jar si il mut in folderul cu serverul meu ?
Thanks.
Update
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- Fost Moderator
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 10 months
- 13
- Status: I am sorry, but I cannot be friends with a goddess, because I have signed a contract with a devil.
- Cont Premium: RazvanTheKing
Pai ... daca vrei sa-ti updatezi server-ul la versiunea 1.5.2 (cand o sa apara) te duci frumos pe www.bukkit.org si-ti descarci ultima versiune de CraftBukkit. Te duci in folder-ul cu server-ul, stergi craftbukkit.jar si bagi CraftBukkit-ul care l-ai descarcat tu, dupa ce l-ai copiat acolo, Click Dreapta -> Rename si-l modifici in craftbukkit.jar ; Asa-ti udatezi server-ul. Daca doresti sa-ti updatezi si plugin-urile, e putin mai coplicat, logic ... toate plugin-urile de 1.5.1 ar trebuii sa mearga si pe 1.5.2, poate trebuie sa le dai Update, multe au in config.txt / properties.txt / etc. autoupdate = false /true, daca le ai puse pe "true" ele o sa se updateze automat, sau in folder-ul "plugin-uri" o sa-ti creeze automat un folder pe nume "update" acolo o sa-ti pui plugin-urile care au o actualizare, si ar fi recomandat sa le inlocuiesti. De preferat, dupa ce-ti inlocuiesti craftbukkit-ul, intrii pe server si scrii /plugins daca-ti citeste toate plugin-urile, este in regula, ce nu citeste, inseamna ca necesita un Update
I will never forget the warmth of the lips I first kissed
I still love you.

- Fost Moderator
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 10 months
- 13
- Status: I am sorry, but I cannot be friends with a goddess, because I have signed a contract with a devil.
- Cont Premium: RazvanTheKing
T/C.
I will never forget the warmth of the lips I first kissed
I still love you.