Neaparat am nevoie de ajutor!

Daca aveti vreo problema sau intrebare despre acest joc, aici o puteti face. [DOAR PROBLEME SI INTREBARI DESPRE JOC (parte client)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 12 years 3 months
12

Neaparat am nevoie de ajutor! Post by mihaica »

Uitati care este problema:

Am instalat si eu minecraft eram linistit ca o sa ma joc si eu frumos :ymparty: ,cand apas force update,apoi se incarca,se face neagra fereastra la minecraft (eu daca m-am mai jucat stiu ca asta inseamna ca dupa urmeaza sa fie cu alb apoi apare mojang si intra in minecraft),eram sigur ca ma voi juca minecraft B-) ,pe cand se face tot ecranu negru (eu in mintea mea ziceam: nu se poate asa cevaaa!!!) :| ,apoi s-a restartat calculatorul X( ,apoi incerc iarasi sa intru,tot asa :| stiu ca era de la mb rami,ca poate imi mananca prea multi sau prea putini java-ul.In fine,am intrat in javacpl si am dat la java apoi la wiew si am scris asa in locul gol (nu mai stiu cum se numea dar am pus unde trebuie) : -Xmx512mb,apoi crezand ca va merge am intrat iarasi in minecraft am scris iarasi numele am dat iarasi force update apoi cand sa intru in joc tot asa,pac se facuse neagra fereastra apoi si-a dat restart calculatorul.... 8-| #-o :((
skill +3
skill +3
Registered for: 13 years 4 months
13
Status: Photoshop.

Re: Neaparat am nevoie de ajutor! Post by KENZO. »

Update la placa video ! Mie cand mi s-a intamplat , am dat doar un update la placa video , si a mers brici !
Image

"Două lucruri sunt infinite: universul şi prostia, dar nu sunt sigur în privinţa universului." - Albert Einstein

Image
full skill
full skill
Registered for: 13 years 7 months
13
Status: Ocupat pentru un timp.

Re: Neaparat am nevoie de ajutor! Post by Ionut29. »

Depinde si de ce calculator ai. Lasa aici specificatile si vedem pe urma.
BANNED
BANNED
Registered for: 12 years 5 months
12
Status: \m/
Cont Premium: StopMe_

Re: Neaparat am nevoie de ajutor! Post by StopMe »

In primul rand nu mai spune ca iti mananca prea putin din ram :|. Cauta asa pe youtube: Problem minecraft black screen. Revin cu edit daca mai aflu ceva.
EDIT in 10 secunde:)) : O metoda: http://www.youtube.com/watch?v=Uf-GH5xiE9Y
Image

Într-un final m-am adaptat, îţi arăt eu cum se face
Că eu înţep prin vorbe, nu îmbrăcat la patru ace
Mă minţeam constant că toate erau greşeli şi iluzii
Şi în loc de oameni preferam lângă mine perfuzii
\m/

Image
skill 0
skill 0
12

Re: Neaparat am nevoie de ajutor! Post by mihaica »

xWhisky wrote:Depinde si de ce calculator ai. Lasa aici specificatile si vedem pe urma.
Bine hai sa-ti zic si eu ca intre barbati ce calculator am B-) Uite: 3.0 gHz,procesor dual core sau intel core(nu prea mai tin minte deoarece acum sunt pe alt calculator),windows xp,800 si cv mb rami,peste 30 gb pe hard disk C,calculatorul de prin 2000.Si despre versiunea java,o am pe cea mai noua (adica versiunea updatata de acum cateva zile).
skill +4
skill +4
Registered for: 12 years 5 months
12
Status: N-am status... e criza...

Re: Neaparat am nevoie de ajutor! Post by RangerGears »

Cel mai bine este sa downloadezi versiunile de pe Site ( www.minecraft-romania.com ) iar bin-ul extras din arhiva il pui in folderul bin din minecraft
Cum faci?
Run->(in run scri) %appdata%-> (o sa ti s deschida un fisier)Roaming-> Minecraft-> bin
Image

Image
skill +3
skill +3
Registered for: 13 years 4 months
13
Status: Photoshop.

Re: Neaparat am nevoie de ajutor! Post by KENZO. »

mihaica wrote:
xWhisky wrote:Depinde si de ce calculator ai. Lasa aici specificatile si vedem pe urma.
Bine hai sa-ti zic si eu ca intre barbati ce calculator am B-) Uite: 3.0 gHz,procesor dual core sau intel core(nu prea mai tin minte deoarece acum sunt pe alt calculator),windows xp,800 si cv mb rami,peste 30 gb pe hard disk C,calculatorul de prin 2000.Si despre versiunea java,o am pe cea mai noua (adica versiunea updatata de acum cateva zile).

Din pacate pentru minecraft iti trebuie minim 2 GB ram .
Image

"Două lucruri sunt infinite: universul şi prostia, dar nu sunt sigur în privinţa universului." - Albert Einstein

Image
Fost Moderator
Fost Moderator
Registered for: 13 years
13

Re: Neaparat am nevoie de ajutor! Post by Twist. »

Verifica si in celelalte topicuri inainte, mai exista topicuri asemanatoare!

Pentru ca PC-ul tau sa ruleze corect minecraft iti trebuie un minim de 2 GB ram.
skill 0
skill 0
12

Re: Neaparat am nevoie de ajutor! Post by mihaica »

N-are cum sa imi trebuiasca 2gb,pe celalalt calculator am 1,2mb rami si imi merge minecraftul!
full skill
full skill
Registered for: 13 years 3 months
13
Status: Jucator de CS:GO si MINECRAFT.
Cont Premium: Haerex

Re: Neaparat am nevoie de ajutor! Post by R3Cyrax »

Topic vechi Tc
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor joc”