va rog frumos ajutati-ma va roog

Daca aveti vreo problema sau intrebare despre acest joc, aici o puteti face. [DOAR PROBLEME SI INTREBARI DESPRE JOC (parte client)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 12 years 1 month
12

va rog frumos ajutati-ma va roog Post by bexanus »

:( Draga cititori, :(

Am o problema mare! Cand Doresc sa joc minecraft pe care l-am instalat de pe minecraft-romania dau sa il deschid dublu click pe MinecraftSP.jar si mi-l deschide drept arhiva cu winrar. Chiar nu mai stiu ce sa fac!!! :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((
Va rog sa ma ajutati va implor
Pentru prima data,
bexanus.
skill 0
skill 0
Registered for: 12 years 4 months
12

Re: va rog frumos ajutati-ma va roog Post by pustiul »

In primul rand, daca ai instalat minecraft SP iti da un shortcut pe ecran, ar trebui sa intrii de acolo, daca nu merge, fa asa:
1. Intra in start scrie %appdata% si dai enter
2. Intra in Roaming-> .minecraft -> bin
3. Click dreapta pe minecraft.jar si dai pe Open with , dupa care Chose default program...
4. Alege din lista aceea Java(TM) Paltform SE binary si bifeaza casua de langa Always use the selected program to open this kind of file.
5. Dai OK si incearca iarasi!
skill 0
skill 0
Registered for: 12 years 1 month
12

Re: va rog frumos ajutati-ma va roog Post by bexanus »

am windows xp si am incercat asta deja am java 6 si nu gasesc folderu roaming :(( oare pentru ca am instalat minecraft in folder separat in local disk D. CHIAR NU MAI STIU CE SA FAC!!!!! :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( Chiar doresc sa joc minecraft vreau sa recreez aradul si altele .. am auzit ca daca esti bun iti ia vreo 2 luni :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( De ce am fost blestemat cu un comp asa nasol????? :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((
Post a new topic Post a reply

Return to “Ajutor joc”