Salutare, am o problema cu serverul meu de minecraft bukkit, vreau un plugin sau o configurare pentru essentials ca atunci cand cineva intra pentru prima data pe server sa primeasca niste iteme pe care le stabilesc eu. Am vazut pe multe servere ca se poate asa ceva, am cautat toata ziua si nu am gasit.
Bine inteles vreau ca aceste iteme sa fie primite o singura data.
O a doua problema este ca jucatorii de pe server nu au acces la nici o comanda, doar daca sunt admini / owner, etc. ... daca se poate si o configurare pentru group manager cu urmatoarele grupuri si comenzi :
Jucatorii noi veniti ( default ) :
/spawn
/set home
/ home
/warps
/warp
/balance
/balancetop
/pay
/ps ( toate )
/ register
/login
/afk
/back
/changepassworld
si ce comenzi mai credeti voi ca sunt necesare.
Vip - puneti ce comenzi credeti ca sunt necesare ( kick , fly , mute )
Moderator - ban / banip si inca cateva comenzi utile
Admin - toate in afara de /op , /gamemode , si cel mai importante.
Owner- TOATE
Va multumesc mult sper sa ma ajuati, raman dator.
Ajutor va rog !!
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- Administrator
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 3 months
- 13
Kit-urile le gasesti in config.yml de la Essentials. Uite 2 exemple de kit-uri in essentials:

IMPORTANT PENTRU STAFF-UL Fun.Minecraft-Romania.Com | Click AICI: anunturi-fun/important-sedinta-staff-t16552.html

Nume in JOC: Popaia
IMPORTANT PENTRU STAFF-UL Fun.Minecraft-Romania.Com | Click AICI: anunturi-fun/important-sedinta-staff-t16552.html

Nume in JOC: Popaia