Oricum, noul meu canal se numeste GameLordozaur!

Practic pe acest canal voi face, la un moment dat, diverse videou-ri din jocuri si serii Let`s Play, dar pentru moment am inceput cu ceva care am incercat sa fie mai original. Practic am combinat tipul de videouri numite Machinima cu o simpla serie Lets Play si a iesit un "Story Based Machinima", serie pe care am numit-o ALONE. Practic scenariul este ca eu, caracterul principal, se trezeste intr-o lume total necunoscuta pe care doreste sa o exploreze, cu conditia sa supravietuiasca..

Prin ce este acesta serie diferita de una let`s play? Pai eu nu doar palavragesc despre ce fac si ce am de gand sa fac in timp ce joc. Eu incerc sa ma pun in pielea personajului ce incearca sa supravietuiasca intr-o lume necunoscuta lui.
Dar va las sa va convingeti singuri. Nu uitati sa va abonati, sa lasati like-uri si comentarii de apreciere sau critica constructiva cu nemiluita!

[youtube]http://youtu.be/jOu7tU3q04A[/youtube]
V-am dat primul video din serie, pentru celelalte aveti anotatii pe care puteti da click, iar pentru episoade viitoare fiti siguri sa va abonati pentru a nu le rata!