[NELAMURIRE] - Shop

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 12 years 4 months
12

[NELAMURIRE] - Shop Post by Magic »

Salut , va urez mai intai un an nou fericit plin de bucurie! si dupa va intreb:

1.La ce-s bune permisyon.yml din serveer..
2.Am luat http://dev.bukkit.org/server-mods/signshop/ si nustiu cum sa fac SHOP dar fara chest , shop facut din admin ..
3.Dati-mi un LWC calumea .. care si sa mearga cel de pe bukkit nue bun
4. As mai vrea un plugin cu protectie Emarald .. nu precision stone ala , ca e naspa.. vreau un plugin care zice : Ai intrat in protectia ETC , Ai iesit din protectia X.

Si inca o problema imi da crash asta

---- Minecraft Crash Report ----
// I feel sad now :(

Time: 12/30/12 6:36 PM
Description: Exception in server tick loop

java.lang.NullPointerException
at net.minecraft.server.v1_4_6.DedicatedServer.al(DedicatedServer.java:256)
at net.minecraft.server.v1_4_6.DedicatedServer.a(DedicatedServer.java:202)
at net.minecraft.server.v1_4_6.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:434)
at net.minecraft.server.v1_4_6.ThreadServerApplication.run(SourceFile:849)

A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
---------------------------------------------------------------------------------------

-- System Details --
Details:
Minecraft Version: 1.4.6
Operating System: Windows 7 (amd64) version 6.1
Java Version: 1.7.0_10, Oracle Corporation
Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
Memory: 2004339584 bytes (1911 MB) / 2058027008 bytes (1962 MB) up to 2058027008 bytes (1962 MB)
JVM Flags: 2 total; -Xms2048M -Xmx2048M
AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
Suspicious classes: [net.minecraft.server.v1_4_6.ICommandListener, IMojangStatistics, IDataManager, ...], [org.bukkit.World, BlockChangeDelegate, Server], [org.bukkit.block.BlockState], [org.bukkit.command.CommandSender, RemoteConsoleCommandSender], [org.bukkit.configuration.serialization.ConfigurationSerializable], [org.bukkit.craftbukkit.Main], [org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.TerminalFactory, Terminal, Flavor, ...], [org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.console.ConsoleReader, CursorBuffer, ConsoleKeys, ...], [org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.console.completer.CompletionHandler, CandidateListCompletionHandler], [org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.console.history.History, MemoryHistory], [org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.internal.InputStreamReader, Configuration, Log], [org.bukkit.craftbukkit.libs.joptsimple.OptionException, OptionParser, OptionSpec, ...], [org.bukkit.craftbukkit.libs.joptsimple.internal.AbbreviationMap, ReflectionException, Reflection, ...], [org.bukkit.craftbukkit.libs.joptsimple.util.KeyValuePair], [org.bukkit.craftbukkit.v1_4_6.LoggerOutputStream, CraftServer], [org.bukkit.craftbukkit.v1_4_6.inventory.CraftItemStack, CraftRecipe, CraftShapedRecipe, ...], [org.bukkit.craftbukkit.v1_4_6.potion.CraftPotionEffectType], [org.bukkit.craftbukkit.v1_4_6.util.Waitable, ServerShutdownThread, TerminalConsoleHandler, ...], [org.bukkit.event.Event, Cancellable, HandlerList, ...], [org.bukkit.event.block.BlockEvent, BlockFadeEvent, BlockGrowEvent, ...], [org.bukkit.event.entity.EntityEvent, EntityInteractEvent, EntityDamageEvent, ...], [org.bukkit.event.hanging.HangingEvent, HangingPlaceEvent], [org.bukkit.event.painting.PaintingEvent, PaintingPlaceEvent], [org.bukkit.event.player.PlayerEvent, PlayerInteractEvent, PlayerFishEvent], [org.bukkit.event.server.ServerEvent, MapInitializeEvent, ServerCommandEvent], [org.bukkit.event.world.WorldEvent, WorldSaveEvent, WorldInitEvent, ...], [org.bukkit.inventory.ItemStack, Recipe, ShapedRecipe, ...], [org.bukkit.map.MapView], [org.bukkit.metadata.Metadatable], [org.bukkit.permissions.ServerOperator, Permissible], [org.bukkit.plugin.messaging.PluginMessageRecipient], [org.bukkit.potion.PotionEffectType, PotionEffectTypeWrapper], [org.fusesource.hawtjni.runtime.Library], [org.fusesource.jansi.AnsiOutputStream, WindowsAnsiOutputStream, AnsiConsole, ...], [org.fusesource.jansi.internal.Kernel32, CONSOLE_SCREEN_BUFFER_INFO, COORD, ...]
IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
CraftBukkit Information:
Running:
Failed to handle CraftCrashReport:
java.lang.NullPointerException
at org.bukkit.Bukkit.getName(Bukkit.java:68)
at org.bukkit.craftbukkit.v1_4_6.CraftCrashReport.call(CraftCrashReport.java:20)
at net.minecraft.server.v1_4_6.CrashReportSystemDetails.a(SourceFile:74)
at net.minecraft.server.v1_4_6.CrashReport.h(CrashReport.java:43)
at net.minecraft.server.v1_4_6.CrashReport.<init>(CrashReport.java:30)
at net.minecraft.server.v1_4_6.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:444)
at net.minecraft.server.v1_4_6.ThreadServerApplication.run(SourceFile:849)

Profiler Position: N/A (disabled)
Is Modded: Definitely; Server brand changed to 'craftbukkit'
Type: Dedicated Server (map_server.txt)

SI inca o intrebare cum setez /kit tools sa fie accesibila 1 data la 1 luna .. si sa setez ce vreau eu sa-i deie..?
full skill
full skill
Registered for: 12 years 8 months
12
Status: 4 Ever King

Re: [NELAMURIRE] - Shop Post by King123 »

Pentru a face un shop fara chest trebuie sa scrii pe primul rand Adminshop.Daca e configurat bine, poti seta LWC-ul astfel incat sa scrie ce vrei tu.Daca nu stii sa il configurezi lasa un replay cu mesajul pe care il vrei si protectia (20x20,30x30..etc) si blocul, iti fac eu.Iar permisions.yml e bun pentru groupmaneger si configurarea acestuia.
Mintea nu-i un vas care sa fie umplut, ci un foc care trebuie intretinut. - Plutarch
Pierderile te vor ajuta sa pretuiesti ceea ce ai. - Benjamin Disraeli
Gustul infrangerii face victoria atat de dulce. - George Wolinski
Cine nu cade nu se poate inalta. - L.Blaga

Image

King of youtube! Subscribe?
skill 0
skill 0
12

Re: [NELAMURIRE] - Shop Post by Magic »

Bun , imi dadea o eroare la LWC nu mai tin minte exact ce zicea.. dar stiu ca era eroare nu puteam
sa dau /cprivate.. la Emerald Protection vreu 21x20x21 . La singshop nu merge /adminshop
skill 0
skill 0
12

Fac dublu post , pentru vad ca mesajule de aproximativ 24 de ore si nu mi-a venit nici un raspuns concret...
BANNED
BANNED
Registered for: 12 years 5 months
12
Status: \m/
Cont Premium: StopMe_

Re: [NELAMURIRE] - Shop Post by StopMe »

ChestShop: http://dev.bukkit.org/server-mods/chestshop/
LWC: http://dev.bukkit.org/server-mods/lwc/
Uite un site bun pentru descarcari pentru pluginuri si este si in romana: Site pt. pluginuri
Revin cu edit daca mai gasesc ceva ;)
Image

Într-un final m-am adaptat, îţi arăt eu cum se face
Că eu înţep prin vorbe, nu îmbrăcat la patru ace
Mă minţeam constant că toate erau greşeli şi iluzii
Şi în loc de oameni preferam lângă mine perfuzii
\m/

Image
skill 0
skill 0
12

Eu vreau un plugin pentru shop.. sa cumperi si sa vinzi fara chest.. :) cu ChestShop se poate asa ceva?
full skill
full skill
Registered for: 12 years 8 months
12
Status: 4 Ever King

Re: [NELAMURIRE] - Shop Post by King123 »

Hmm, nu cred ca mai exista, chestshop e singurul.
Mintea nu-i un vas care sa fie umplut, ci un foc care trebuie intretinut. - Plutarch
Pierderile te vor ajuta sa pretuiesti ceea ce ai. - Benjamin Disraeli
Gustul infrangerii face victoria atat de dulce. - George Wolinski
Cine nu cade nu se poate inalta. - L.Blaga

Image

King of youtube! Subscribe?
skill 0
skill 0
12

Am gasit singur toata raspunsuriile la toate intrebariile , daca nu stiti nu dati REPLEY de dragul de a da !! nu dati repley ca sa aveti 1 + da?
Ce raspunsuri am primit : "Hmm, nu cred ca mai exista, chestshop e singurul" daca nu detii informatii suficente nu te arunca inainte ;) un sfat
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”