Lag cand filmez

Daca aveti vreo problema sau intrebare despre acest joc, aici o puteti face. [DOAR PROBLEME SI INTREBARI DESPRE JOC (parte client)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 12 years 4 months
12

Lag cand filmez Post by Mr.X »

Salutare cand filmez am un lag asa, de mare in minecraft de nu pot sa ma misc calumea.Am inceput o serie da nu o pot continua cu lagul, acesta.Ziceti-mi cum fac, sa scap, de lag va rog frumos
Fost Moderator
Fost Moderator
Registered for: 13 years
13

Re: Lag cand filmez Post by Twist. »

Cu ce program filmezi? In timp ce filmezi ce programe mai ai deschise?
full skill
full skill
Registered for: 12 years 11 months
12

Re: Lag cand filmez Post by zAzz! »

Pai in primul rand, iti recomand sa iti iei optifine cand filmezi pentru ca diminueaza lagul.
Doi la mana, daca ai 1-2 gb de rami e greu sa filmezi, plus ca daca mai ai si un procesor slabut..
Gol.
skill 0
skill 0
12

Re: Lag cand filmez Post by Mr.X »

Pai filmez cu fraps pc, meu e destul, de bun am optifine si nici un program deschis.
Fost Moderator
Fost Moderator
Registered for: 13 years
13

Re: Lag cand filmez Post by Twist. »

In timp ce filmezi tii si un server de mc?
Incearca un FPS Boster, fraps-u mananca multa memorie, poti incerca si cu un alt program de filmat special pentru minecraft.
skill 0
skill 0
12

Re: Lag cand filmez Post by Magic »

Depinde , in general MineCraft este un joc mic ... dar aparentele inseala.. trebuia sa ai un pc destul de bunicel sa poti juca la setari maxime... eu am observat ca MineCraftul in combinatie cu alte progamele deschise are niste reactii foarte nasoale.. in primu rand eu te-as sfatui sa dai jocul pe setari MINIME si sa incerci sa filmezi , daca nu .. incearca ce a zis Alexuzu11 adica folosirea altui progam.
Si vreau sa te mai intreb ceva in incheiere , atunci cand esti in minecraft cu progamelul deschis .. incearca sa il bagi in bara progamelul si vezi daca se misca tot PC'ul naspa... daca e MEMEORIA RAM sau PROCESORUL , daca se misca doar in interiorul jocului placa video nu rezista si cu FPS deschis si cu Minecraft deschis.. asa ca incearca ce am zis eu.

Sper ca te-am ajutat ! Multa bafta
Post a new topic Post a reply

Return to “Ajutor joc”